Η Άνα Λαζάρεβιτς έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Στέφαν Ζιβογίνοβιτς

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Άνα Λαζάρεβιτς, η αθλήτρια βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Στέφαν Ζιβογίνοβιτς, το διεθνή σέρβο τερματοφύλακα που από φέτος θα αγωνίζεται με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους είχαν δεσμό αρκετά χρόνια, αλλά μόλις τώρα μπόρεσαν να παντρευτούν και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ η μεταγραφή του Ζιβογίνοβιτς στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ζήτησε από τη Λαζάρεβιτς αν θα μπορούσε ο Στέφαν να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα αυτή τη σεζόν.
Έτσι οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν το πρώτο χρόνο της κοινής τους ζωής μαζί στον Πειραιά. Ο νυν τερματοφύλακας της εθνικής Σερβίας, έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 και αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, ενώ έχει αγωνιστεί σε επίπεδο συλλόγων στο champions league και το σούπερ καπ. Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Οραντέα της Ρουμανίας.
Η Άνα Λαζάρεβιτς ήρθε για δεύτερη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η σέρβα αθλήτρια είχε αγωνιστεί και πριν δύο χρόνια με τα ερυθρόλευκα κι έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Ήθελε πάντα να επιστρέψει, αλλά η επιθυμία της να είναι κοντά στον Στεφάν ήταν πιο δυνατή.

Το Greekvolley τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον!