Ομάδα σύνταξης

Πυθαγόρας Δημητριάδης: Ο απολογισμός και τα προβλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Πυθαγόρας Δημητριάδης παίρνει σειρά στις συνεντεύξεις του volleyball.gr για το έργο των διοικήσεων όλων των Τοπικών Επιτροπών και Ενώσεων του βόλεϊ στην Ελλάδα.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

Μίλων: Σχετικά με τις εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ

Ο Μίλων έστειλε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα που θέλουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μη δέχεται το εισιτήριο ανόδου στην Volleyleague και τις δηλώσεις του Παντελή Ταρνατόρου.

Η Δευτέρα 15/6 είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις του ειδικού βραβείου "Ευγενία Παπαγεωργίου"

Σε εφαρμογή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, της 25ης Μαρτίου 2017, με την οποία καθιερώθηκε το ειδικό βραβείο "Ευγενία Παπαγεωργίου", στη μνήμη της πρώην Ειδικής Γραμματέως της ΕΟΠΕ Ευγενίας Παπαγεωργίου, θα βραβευτεί και εφέτος, μία αθλήτρια βόλεϊ που εισήχθηκε στην Νομική σχολή των Ελληνικών Πανεπιστημίων με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019.

Γιώργος Κογκαλίδης: Ο απολογισμός και τα προβλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργος Κογκαλίδης παίρνει σειρά στις συνεντεύξεις του volleyball.gr για το έργο των διοικήσεων όλων των Τοπικών Επιτροπών και Ενώσεων του βόλεϊ στην Ελλάδα.

  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

Προχωρούν οι προετοιμασίες της ΕΣΑΠ για το φινάλε του πρωταθλήματος

Το προεδρείο της ΕΣΑΠ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την προετοιμασία του προγράμματος των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.