Με το σούπερ ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ F&U στο γυμναστήριο του Μετς θα κορυφωθεί η τρίτη σειρά των ημιτελικών στο πρωτάθλημα Volley League.

(3ος Ημιτελικός πλέι οφ, 23/3/25, 19:30, ΕΡΤ-2, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας)

 

Μετά την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena στον δεύτερο ημιτελικό και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 μπήκαν νέα δεδομένα και ο ΠΑΟΚ έδειξε ικανός να κάνει τη μεγάλη ζημιά στους πράσινους και τη μεγάλη ανατροπή της έδρας.

 

Οι «πράσινοι» καλούνται να αντιδράσουν και να δώσουν απαντήσεις στην έδρα τους όπου παραδοσιακά βγάζουν μεγαλύτερη ενέργεια και δύναμη στο σερβίς.

 

Ο Αμερικανός κεντρικός του Παναθηναϊκού Πατπίκ Γκάσμαν δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε πλέον για το τρίτο ματς της ημιτελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα τα συχνά ματς που παίζουμε μεταξύ μας, μας έχουν κάνει να γνωρίζουμε πολύ καλά η μια ομάδα τις δυνατότητες της άλλης. Παρόλα αυτά ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας και να κάνουμε το 2-1 σε αυτή τη δύσκολη σειρά».

 

Για τον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε στο 1-1. Το τελευταίο παιχνίδι που έγινε το έχουμε ξεχάσει ήδη. Ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς, καταφέραμε να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό και πήραμε τη νίκη, φέρνοντας την σειρά στο 1-1. Από δω και πέρα είναι άλλο ματς τώρα, άλλες συνθήκες, άλλες καταστάσεις στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς οφείλουμε από την πλευρά μας να έχουμε την ίδια μαχητικότητα και την ίδια ενέργεια στο γήπεδο. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, και να φέρουμε την σειρά εδώ υπέρ μας. Αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση από την ομάδα, να είμαστε καλοί όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, και έτσι ίσως καταφέρουμε να κάνουμε το μπρέικ».

 

Σε 90 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 55-35.

Volley League – Ημιτελικοί – Πρώτος Αγώνας

Volley League

Ημιτελικοί (πρόκριση στον τελικό σε 3 νίκες)

Πρώτος Αγώνας

Σάββατο 8 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 17.00 (ΕΡΤ-2): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-23, 25-22, 25-17) (νίκες: 1-0)

Κυριακή 9 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 17.00 (ΕΡΤ-Flix): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. F&U 3-0 (25-23, 27-25, 25-14) (νίκες: 1-0)

Δεύτερος Αγώνας

Σάββατο 15 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 16.30 (ERTFlix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ 3-0 (25-20, 25-18, 25-21) (1-1 νίκες)

Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00 (EΡΤ-2): Π.Α.Ο.Κ. F&U – Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0 (25-11, 25-19, 25-22) (1-1 νίκες)

Τρίτος Αγώνας

Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 15.00 (ΕΡΤ-Flix): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (1-1 νίκες)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Τσεκούρας, Καλούδας. Γραμματεία: Μισιάκα.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 19.30 (ΕΡΤ-2): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. F&U (1-1 νίκες)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας. Παρατηρητής: Γεωργουλέας. Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Tέταρτος Αγώνας

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία:: Π.Α.Ο.Κ. F&U – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πέμπτος Αγώνας (αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη»: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. F&U