Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνίδα πασαδόρο, Ελευθερία Μπαρμπαλιού για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026 της Volley League Γυναικών.

Γεννημένη στις 10/01/2000 στη Θεσσαλονίκη η Μπαρμπαλιού (ύψους 1.76μ.) ξεκίνησε το βόλεϊ στα αναπτυξιακά τμήματα του ΟΠΑΘ Περσέα, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την τελευταία σεζόν, με συμπαίκτρια τα 4 τελευταία χρόνια τη νεοπαοκτηθείσα ακραία μας, Χριστίνα Θωμαΐδου.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, που θα κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, έχει συμμετοχές στις προεθνικές Παγκορασίδων και Νεανίδων Βορείου Ελλάδος.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας η ταλαντούχα αθλήτρια είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον ιστορικό σύλλογο της Σαντορίνης. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να δίνω καθημερινά το 100% του εαυτού μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί το κοινό της ομάδας στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης και να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει θερμά την Ελευθερία στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και της εύχεται μία νέα σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.