Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 3-0 του Μίλωνα στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης.
Οι «κυανέρυθρες» ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική εβδομάδα — μετά και την ευρωπαϊκή τους πρόκριση — και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Μίλωνας παραμένει στην 8η.
Το πρώτο σετ είχε αρκετές εναλλαγές στο ξεκίνημά του: το 3-0 έγινε 3-5 και στη συνέχεια το 4-6 μετατράπηκε σε 10-6 χάρη στα δυνατά σερβίς της Ατανασίεβιτς, με το ενδιαφέρον να παραμένει ζωντανό μέχρι το 18-15. Ο Πανιώνιος ξέφυγε 21-15 με άσσο της Νομικού και, παρότι ο Μίλωνας μείωσε σε 23-20, δύο επιθέσεις της Ατανασίεβιτς έβαλαν τέλος στο σετ.
Στο δεύτερο σετ ο Πανιώνιος μπήκε εντυπωσιακά: με τη Ριστίσεβιτς στο σερβίς — που ξεκίνησε μάλιστα με δύο άσσους — το σκορ έφτασε στο 10-0. Ο Μίλωνας αντέδρασε στο φινάλε, μειώνοντας από 24-14 σε 24-20, όμως ξανά η Ατανασίεβιτς ήταν αυτή που έγραψε τον τελευταίο πόντο για το 2-0.
Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες έμειναν κοντά μέχρι το 7-6, αλλά η Ριστίσεβιτς πήγε ξανά στο σερβίς και αποχώρησε μόνο όταν το σκορ είχε γίνει 13-6, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το σετ. Ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπισε άλλη δυσκολία και έκλεισε το παιχνίδι με 25-17.
*Οι πόντοι του Πανιωνίου προήλθαν από 10 άσσους, 39 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 16 λάθη αντιπάλων, ενώ οι πόντοι του Μίλωνα προήλθαν από 7 άσσους, 36 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 11 λάθη αντιπάλων.
Ντράγκαν Νέσιτς (προπονητής Πανιωνίου): «Δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή, ελέγξαμε τον αγώνα από τους πρώτους πόντους, σερβίραμε καλά και είχαμε καλή λειτουργία στην κόντρα μπάλα. Σεβόμαστε τον Μίλωνα, αλλά σεβόμαστε και την ομάδα μας και ολοκληρώσαμε τον αγώνα με τον σωστό τρόπο».
Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Μίλωνα): «Ο Πανιώνιος ήταν πιο δυνατός από εμάς πάνω στο φιλέ, απλά σε κάποιες περιπτώσεις που εμείς μπορούσαμε να ελέγξουμε καλύτερα τα πράγματα δεν ήμασταν τόσο ποιοτικοί. Κάπως έτσι ήταν το πρώτο σετ, στο δεύτερο μας έφυγε πολύ ο Πανιώνιος και όταν αντιδράσαμε παίξαμε πραγματικά καλά αλλά ήταν αργά. Στο τρίτο δοκιμάσαμε κάποια πράγματα αλλά πήγε όπως το πρώτο. Δίκαια νίκησε ο Πανιώνιος».