Ιδανικό ξεκίνημα για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ιδανικό ποδαρικό για το 2015 πραγματοποίησαν οι αθλήτριες της κ. Σάκκουλα, οι οποίες επικράτησαν πολύ άνετα επί του Γ.Σ. Πετρούπολης με 3-1 και ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι κυανόλευκες από την αρχή επέβαλλαν την ανωτερότητά τους και έδειξαν ότι όχι μόνο δε θα κινδυνέψουν, αλλά θα βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και γιατί όχι, υπό προϋποθέσεις, ίσως κυνηγήσουν και το όνειρο της ανόδου στην Α’1!

Το πρώτο και το δεύτερο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι κυανόλευκες ήταν καταιγιστικές και τα κατέκτησαν άνετα με 25-13 και 25-14. Σε εκείνο το σημείο όμως χαλάρωσαν και έδωσαν τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες να απαντήσουν και να κατακτήσουν το τρίτο σετ με 22-25. Οι Χαϊδαριώτισσες όμως συνήλθαν στο τέλος, κατέκτησαν το τέταρτο σετ με 25-20, πήραν ένα «καθαρό» τρίποντο και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας.

ΑΟ Θρίαμβος - ΓΣ Πετρούπολης 3-1 (25-13, 25-14, 22-25, 25-20)
Θρίαμβος (Σάκκουλα): Αλιφιεράκη, Ζαχαρέα, Εικοσπεντίδου, Γκότση, Στρατίκη, Μουτζουρίδου, Μαθιουδάκη (λ) / Δρούγκα, Σταμάτη
Πετρούπολη (Αποστολογεωργάκης): Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Τζαλαλή, Χρυσοσπάθη, Δηλαβέρη, Μόρφα, Καφετζή (λ) / Δημητροπούλου, Μπαντίδου, Κοτσαμπά, Μασούρα

Πηγή http://www.247press.com.gr/