Ήττα του ΖΑΟΝ από τον Αστέρα

Η γυναικεία ομάδα του ΖΑΟΝ έφτασε στο παρά 1, να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-1 από τον Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου.

Στο ματς που έγινε στο Κλειστό του Αγίου Δημητρίου για την 11η Αγωνιστική της Α2 Βόλλεϋ Γυναικών, ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και στα δύο πρώτα σετ κυριάρχησε παίζοντας καλύτερα από τον ΖΑΟΝ, παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-13 και το δεύτερο με 25-17.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είναι μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Μπραχαμίου, ο ΖΑΟΝ αφυπνίστηκε, πάλεψε το τρίτο σετ και το κατέκτησε με 25-23.

Στο τέταρτο σετ έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παλεύουν σθεναρά για την κατάκτησή του, πόντο πόντο. Η Ομάδα της Κηφισιάς άγγιξε την ανατροπή, όμως τελικά η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να πάρει το σετ με 28-26 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-13, 25-17, 23-25, 28-26.

Αστέρας (Φιλιππάτος): Φραγκιαδάκη, Μαλουσάρη Ζ., Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ο., Αντουβά, Παπαδάκη (λ) / Κουτροπούλου, Χειλαδάκη

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Ντόνα, Χοτοκουρίδου, Αργυρίου, Φιλιπιόνκα, Πλούμη, Δαουλτζόγλου, Ξηντάρα (λ) / Μάρκου, Μπαφατάκη, Καντάρη

δελτίο τύπου ΖΑΟΝ