Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται με τον Παναθηναϊκό

Με μοναδικό στόχο να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου για την 11η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Δευτέρα και ώρα 19:30 τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3. Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας για τον ΠΑΟΚ το 2015 που προέρχεται από την καλή εμφάνιση και την καθαρή νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0, ενώ ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0. Μετά και το πέρας της 10ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό με 26 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 6η θέση με 17 βαθμούς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής για την Αθήνα με μοναδικό απόντα από την ομάδα τον διεθνή Βασίλη Καρασαββίδη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων.

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος πέρυσι διατέλεσε προπονητής του Παναθηναϊκού. Υπό τις οδηγίες του οι πράσινοι έτρεξαν ένα σερί 9-0 στις νίκες και παρέμειναν στην μεγάλη κατηγορία. Φέτος ως προπονητής του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης μετράει 9 νίκες σε 10 αγώνες. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα  ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε : « Είναι μια ευχάριστη αίσθηση και παράλληλα περίεργη γιατί πέρυσι δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο. Τώρα όμως είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ και θέλω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Είναι μια δύσκολη έδρα με πολύ ένθερμους φιλάθλους και δεν περνάς εύκολα από εκεί. Ο Παναθηναϊκός φέτος είναι μια πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα, ίσως όχι τόσο σταθερή, αλλά σίγουρα αύριο θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και την ομάδα του Παναθηναϊκού για να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς».

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. Κυψέλη 19.30 (Novasports-3): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χαμπιλού, Χλωρός. Γραμματεία: Νιζάμη