BV Elite Finals: Έφτασε η ώρα για την ανάδειξη των πρωταθλητών για το 2023 (VIDEO)

 Έφτασε η ώρα για την ανάδειξη των πρωταθλητών στα Elite Series 2023.

Ο νέος θεσμός χειμερινών διοργανώσεων «Σωματειακού» χαρακτήρα που εγκαινιάστηκε την περσινή σεζόν (2022-2023) συνεχίστηκε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και την συμμετοχή 23 Πιστοποιημένων Φορέων που δραστηριοποιούνται στο άθλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.   

Οι αγώνες της φετινής σεζόν ξεκίνησαν στα τέλη Νοεμβρίου και η αυλαία θα πέσει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Karavi Club στον Σχοινιά.

Έναν ιστορικό χώρο, άρρηκτα συνδεδεμένο με το Beach Volley, καθώς στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του έχουν φιλοξενηθεί όλα αυτά τα χρόνια σπουδαίες, εγχώριες και διεθνείς, διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω στα τελικά των Elite Series, μια πολύ σημαντική διοργάνωση καθώς αυτά του τουρνουά που διεξάγονται όλο το χειμώνα και την άνοιξη, ειδικά για εμένα που είμαι αποκλειστικός αθλητής του Beach Volley με βοηθούν να κρατηθώ σε αγωνιστικό ρυθμό», είπε ο Σταύρος Ντάλλας Νο1 του ταμπλό των ανδρών και συμπλήρωσε: «Με τον συμπαίκτη μου Αντιόλ Κόλα φέτος έχουμε κερδίσει όλα τα τουρνουά στα οποία συμμετείχαμε και ελπίζω να έχουμε και το ανάλογο φινάλε στους τελικούς».

Από την πλευρά της και η Πέρσα Σακελλαρίδη (2η πέρσι στα Elite με συμπαίκτρια την Αθηνά Χρυσομάλλη, ενώ φέτος αγωνίζεται με τη Λήδα Σαριδάκη) στάθηκε στο πόσο σημαντική βοήθεια έχουν προσφέρει αυτά τα τουρνουά στους αθλητές του Beach Volley.

«Ο θεσμός των Ellite Series είναι πραγματικά πολύ σημαντικός, γιατί βοηθά όλους εμάς να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ πλέον υπάρχει και μια στροφή των αθλητών και των αθλητριών προς την άμμο. Κι αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι με την περσινή δοκιμαστική περίοδο, φέτος το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο. Όσον αφορά τους στόχους μας, έχοντας ακολουθήσει σχεδόν όλα τα τουρνουά, φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες του διημέρου από το κεντρικό γήπεδο θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΕΟΠΕ στο Youtube.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ και γυναικών ΕΔΩ.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

 

Πολυμέσα