Το τρίποντο στον Πήγασο μέσα στην Κομοτηνή (VIDEO)

Η Κομοτηνή δεν κατάφερε στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα να περάσει το εμπόδιο του Πήγασου Πολίχνης και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ στην έδρα της.

Η Κομοτηνή δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με τον Πήγασο να βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτύξει το παιχνίδι του. Καλό μπλοκ και επιθέσεις από πλευράς Πήγασου του έδωσαν ασφαλές προβάδισμα και πήρε εύκολα το σετ. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια με την Κομοτηνή να υστερεί σε σερβίς και υποδοχή. Ο Κουτουνίδης έκανε αλλαγές γα να στηρίξει καλύτερα την υποδοχή του στα τελειώματα των σετ και το 3-0 έγινε εύκολα με την Κομοτηνή να πιέζει στο τρίτο σετ για κάτι καλύτερο.

Από τον Πήγασο απουσίασε ο Καπετανίδης ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Παπαπαναγιώτου που αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και στη θέση του αγωνίστηκε με επιτυχία ο Μωυσίδης. Η Κομοτηνή δεν είχε απουσίες.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 20-25

Κομοτηνή: Χρηστουηλίας, Λαχτάρας, Χατζηβλασίου, Φάκας, Δημόπουλος, Παπαϊωάννου, Δαλδαβερένης / Τερζόγλου, Μαρούτσης, Χρυσοστόμου

Πήγασος Πολίχνης: Κομητούδης, Κουκουμάκας, Μωυσίδης, Παράσογλου, Αντύπας, Γκούγκουρας, Τζιάβρας (λ) / Ποχάνης, Σταυρίδης, Φωτιάδης

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Προπονητής ΑΕΚ): « 1η αγωνιστική, αρκετό άγχος και πίεση. Τα παιδιά υπερεκτίμησαν την ομάδα του Πήγασου. Οι αντίπαλοι ήταν προετοιμασμένοι σωματικά καθώς ήταν προπονημένοι, γυμνασμένοι, με πολλά φιλικά παιχνίδια αλλά και έτοιμοι ψυχολογικά για το πρώτο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα πιστεύω θα βελτιωθεί, στη συνέχεια, στο σημαντικό κομμάτι σερβίς – υποδοχή με στόχο πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.»

Κώστας Δεληγιαννίδης (Αρχηγός ΑΕΚ): « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πρεμιέρα τελικά αποδείχτηκε πιο δύσκολη απ’ ότι περιμέναμε. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημερινά λάθη ώστε στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας να είμαστε αποτελεσματικότεροι και να ανασκευάσουμε τις εντυπώσεις από τη σημερινή εντός έδρας ήττα.»

 

Τάσος Μωυσίδης (Διαγώνιος Πήγασου): «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Η Κομοτηνή μας πίεσε μόνο στο τρίτο σετ εκεί που έπαιξε καλά στην προσπάθειά της να πάρει το σετ. Βρήκαμε τις λύσεις  και κερδίσαμε με 3-0. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και απουσίες για διάφορους λόγους οι οποίες ήταν σημαντικές για την ομάδα, αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε και κερδίσαμε.

Ωστόσο, «κρατάμε μικρό καλάθι» γιατί ήταν απλά ένα ματς και συνεχίζουμε στο επόμενο. Η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς, ήταν άριστη. Στο δεύτερο σετ ο Παράσογλου, ο αρχηγός μας, με τα σερβίς του, μας «έκανε πιο εύκολη τη ζωή». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίχτες μου για την καλή προσπάθεια και τη νίκη και να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμφάνιση, ήθελα πάρα πολύ να παίξω καλά. Ήθελα να ευχαριστήσω κάποια άτομα που τρέχουν για την ομάδα. Είμαι αρκετά χρόνια στον Πήγασο - Επίκουρο και θέλω να προσφέρω. Κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να προσφέρω όσο περισσότερο γίνεται γιατί τόσα χρόνια με στηρίζει, αγωνίζομαι από τις Ακαδημίες του Επίκουρου ως σήμερα στον Πήγασο, την πονάω όσο κανένας άλλος την ομάδα και ήθελα να βοηθήσω τώρα που μου ζητήθηκε. Ήταν μια εμφάνιση καλή που μου ανέβασε την ψυχολογία. Θα προσπαθήσω να δουλέψω κι άλλο, να έχω κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις και να χαρίζω νίκες στην ομάδα μου και χαρά στους συμπαίκτες μου».

 

Πολυμέσα