Επιστροφή Μπουρκόφσκι για την Κηφισιά (VIDEO)

Ο Βαλεντίν Μπουρκόφκσι είναι ο νέος κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιά.

Ο Μπουρκόφσκι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2014-2015 κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το σύντομο εκείνο διάστημα που αγωνίστηκε καθώς η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο μαστιζόταν από πολλά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αλλάξει όλο της σχεδόν το Ρόστερ στο τέλος του 2014.

Ο ύψους 2.03 , 29χρονος κεντρικός υπέγραψε στην ομάδα της Κηφισιάς για να θωρακίσει το μπλοκ της ομάδας. Εκτός από την ΑΕΚ είχε και διπλό πετυχημένο πέρασμα στην Κύπρο αγωνιζόμενος στην Ανόρθωση Αμμοχώστου την σεζόν 2013-14 κατακτώντας το νταμπλ και στον Παφιακό την περσινή σεζόν. Πίσω από την μεταγραφή του Βαλεντίν Μπουρκόφσκι βρίσκεται o Κύπριος μάνατζερ Γιώργος Ελευθερίου λόγω των στενών φιλικών σχέσεων που έχει με τον προπονητή της Κηφισιάς Κώστα Αρσενιάδη.

Συζητήσεις με Φέργκιουσον

Mε τον πρώην κεντρικό του Φοίνικα Σύρου, Φέργκιουσον είχε συζητήσειε εδώ και μέρες η Κηφισιά. Ωστόσο το θέμα δεν κατέλειξε σε συμφωνία καθώς κρίθηκε ότι τα χρήματα που έπρεπε να δωθούν στην Ισραηλινή ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει ο παίκτης και από την οποία αποχώρησε καθώς δεν ήταν το αναμενόμενο, κι επιπλέον τα έξοδα της μεταγραφής, ήταν απαγορευτικά για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

 

 

Πολυμέσα