Aύριο η 10η αγωνιστική στην Κύπρο


Ξαναρχίζει η δράση στο πρωτάθλημα ανδρών μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.


H πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ομάδα της Papa John’s Ομόνοια φιλοξενεί στο Ελευθερία την Ανόρθωση και θέλει άμεσα τη νίκη για να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ανόρθωσις που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς θα επιδιώξει βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα. Στον πρώτο γύρο η Papa John’s Ομόνοια είχε νικήσει με 3-2.
Το σπουδαιότερο παιγνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στο Παφιακό όπου ο τρίτος στη βαθμολογίαRavel Παφιακός (20 βαθμούς) αντιμετωπίζει την δεύτερη Pokka AE Kαραβά (22 βαθμούς) σε ένα ματς που προβλέπεται αμφίρροπο. Η Pokka  ΑΕ Καραβά θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στον αγώνα αφού απέκτησε τον Φερνάντο Μοράλες ένας παίκτης που βοήθησε την ΑΕ Καραβά να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα την περίοδο 2011-12. Στον πρώτο γύρο η Pokka ΑΕ Καραβά είχε νικήσει με 3-1.
Σημαντικό παιγνίδι θα γίνει και στην Δερύνεια όπου η τοπική Αναγέννηση (βρίσκεται στη 5η θέση με 10 βαθμούς) φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ και στοχεύει σε νίκη για να έχει ελπίδες να μπεί στην τετράδα του πρωταθλήματος. Το ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην έβδομη θέση με 7 βαθμούς θα επιδιώξει να κερδίσει το ματς για να ανέβει στην βαθμολογία. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1.
Τέλος στη Λεμεσό η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την Ε.Ν.Παραλιμνίου στο «Σπύρος Κυπριανού». Η ομάδα της Σαλαμίνας που βρίσκεται στην 6η θέση με 9 βαθμούς θα παρουσιαστεί ενισχυμένη αφού απέκτησε τον Βούλγαρο Πλάμεν Ντραγκίεφ. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου που έχει μόλις ένα μόνο βαθμό και χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος. Στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει η Νέα Σαλαμίνα με 3-2 σετ.
Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7.30μ.μ.