Η Στράντζαλη επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας

H Όλγα Στράντζαλη αποχαιρετάει το ελληνικό πρωτάθλημα και για ακόμα μια φορά θα αγωνιστεί στην Ιταλία.

Η νεοφώτιστη στην Α1 Ιταλίας,CDA Talmassons FVG ανακοίνωσε την 28χρονη Θεσσαλονικιά ακραία που την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην ΑΕΚ:

"Ο σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη της Όλγας Στράντζαλη.

Η Όλγα είναι Ελληνίδα επιθετικός γεννημένη το 1996 και θα ενισχύσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Η 28χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Η νέα επιθετικός των Ροζ Πανθήρων θα επιστρέψει λοιπόν στην Ιταλία, αυτή τη φορά στη Friuli Venezia Giulia, μετά την εμπειρία της στη Serie A1 με τη φανέλα του Cuneo στο πρωτάθλημα 2020/2021.

Η Στράντζαλη μπορεί να υπερηφανεύεται για την εμπειρία της σε επίπεδο εθνικής ομάδας με την Ελλάδα, έχοντας συμμετάσχει πρώτα στην εθνική αναπτυξιακών και μετά στην εθνική ομάδα των μεγάλων.

«Η Όλγα Στράντζαλη είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμάς – σχολιάζει ο αθλητικός διευθυντής Τζιάνι Ντε Πάολι μετά την επίσημη ανακοίνωση της νέας μεταγραφής – . Γνωρίζει το πρωτάθλημά μας, έχοντας παίξει σε αυτό ενώ ήταν ακόμη μικρή στο Κουνέο, πριν προχωρήσει σε μια σημαντική πορεία ανάπτυξης στην Ευρώπη μεταξύ Ρουμανίας και Πολωνίας καθώς και στις σημαντικότερες ελληνικές ομάδες ενώ υπήρξε και αρχηγός της εθνικής Ελλάδας.

Σίγουρα με την εμπειρία της θα φέρει ισορροπία στην ομάδα που χτίζουμε και ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλες σημαντικές μεταγραφές από το εξωτερικό.

Με τον σχηματισμό της ομάδας είμαστε σε καλό σημείο και οι στόχοι στους οποίους εστιάζουμε είναι πολύ σημαντικοί για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να παλέψει για να εγγυηθεί την παραμονή μας στην Α1 για την επόμενη χρονιά».

Την άποψή του για την έλευση της Όλγας Στράντζαλη εξέφρασε και ο προπονητής της CDA Talmassons FVG, Λεονάρντο Μπαρμπιέρι, υπογραμμίζοντας τη σημασία που θα μπορούσε να έχει η νέα αθλήτρια της Φριούλιας στην ομάδα: «Ψάχναμε για μια αθλήτρια με εμπειρία στο Ιταλικό αλλά και το διεθνές πρωτάθλημα. Βρήκαμε μια σημαντική παίκτρια με πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να βοηθήσει για ένα σπουδαίο πρωτάθλημα.

Η επιθυμία της να επιστρέψει στην Ιταλία, στο πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι κάτι που μας ικανοποίησε. Είναι άξια επιθετικός με τεχνική κατάρτιση, που έχει ποιότητα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γραμμή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να μας δώσει μεγάλη βοήθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτόν της σωτηρίας».

Η CDA Talmassons FVG καλωσορίζει λοιπόν θερμά την Όλγα Στράντζαλη και της εύχεται καλή επιτυχία σε αυτό το ταξίδι με τη φανέλα των Ροζ Πανθήρων."