Μεταγραφές για την ΑΕΚ

 

Σε μεταγραφές προχώρησε η ΑΕΚ προκειμένου να ενισχυθεί όσο περισσότερο είναι δυνατόν στον αγώνα που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές των κεντρικών Δημήτρη Χατζόπουλου και Χριστόφορο Χριστοφίδη (ελεύθερος από Οδυσσέα), έγινε επαγγελματικό το συμβόλαιο του Τάσου Μιχαλόπουλου που προέρχεται από τους εφήβους. Δεύτερος πασαδόρος αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Δανιάς (ελεύθερος από Οδυσσέα). Στα άκρα έρχεται να ενισχύσει την ΑΕΚ ο Γιάννης Αλεξίου (ελεύθερος από Λαμία)που ξεπέρασε τις όποιες αμφιβολίες είχε αφού του δόθηκαν κάποιες εγγυήσεις. Στην ΑΕΚ παρέμεινε τελικά και ο Βούλγαρος προπονητής Κριστόφ που περίμενε κι εκείνος να μιλήσει σε κάποιον από τον Ερασιτέχνη για να αποφασίσει αν θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα του (είχε εκδοθεί για τέλος του Ιανουαρίου) ή θα παραμείνει. Παραμένει στην ΑΕΚ και ο μοναδικός της ξένος Μπάλσα Ραντούνοβιτς που ήταν κι ένας από τους όρους παραμονής του Κριστόφ.

* Η φωτογραφία από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζηρίνειο. Μοναδικοί απόντες οι Γκούζντα, Μιχαλόπουλος Τάσος και Γιάννης Αλεξίου