Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/A1-GYNAIKON/games/aek-pao
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Συναρπαστικό παιχνίδι στη Νεάπολη (VIDEO)

Με νικηφόρο αποτέλεσμα έφυγαν από το ΕΑΚ Νεάπολης οι άνδρες του Μακεδονικού το βράδυ του Σαββάτου (7/3/2015), μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 120 λεπτά.

Νίκησαν με 3-2 σετ τον Πήγασο Πολίχνης πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη.
Οι παίκτες του Μακεδονικού έχασαν το πρώτο σετ με 22-25. Στη συνέχεια όμως ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν τα δύο επόμενα σετ με 25-21, και 25-16 σχετικά εύκολα. Τα πολλά λάθη ήταν η βασική αιτία να χαθεί από τον Μακεδονικό το τέταρτο σετ που τέλειωσε υπέρ του Πήγασου 27-29!. Στο τάι-μπρέικ οι άνδρες του Μακεδονικού μπήκαν πολύ αποφασιστικά, μείωσαν τα λάθη, πίεσαν στο σέρβις και κατάφεραν να κάνουν πράξη την ανωτερότητά τους κερδίζοντας με ... περίπατο το σετ με σκορ 15-7!
Παρά τη σχετικά μέτρια εμφάνισή τους οι παίκτες του Μακεδονικού πήραν τη νίκη γιατί έδειξαν κατά διαστήματα αποφασιστικότητα και σύνεση εκεί που χρειάστηκε. Η ομαδικότητα, η συγκέντρωση στο παιχνίδι, η αποφασιστικότητα και η πίστη στη νίκη ( τέτοια στοιχεία εμφανίστηκαν στην ομάδα του Μακεδονικού ποιο πολύ στο τελευταίο σετ ), είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κος Κυριακόπουλος Απόστολος, με 2ο τον Κο Σιμίδη Χριστόδουλο. Σημειωτής ήταν η Κα Γεροβασίλη Ελένη.
ΑΣ Μακεδονικός - Πήγασος Πολίχνης 3-2 (22-25, 25-21, 25-16, 27-29, 15-07)
Μακεδονικός (Οικονομίδης): Ρούσσος, Κοντόπουλος, Τσαγκαλίδης, Όσσας, Κοντογιάννης, Ρεμπούτζιας, Κοντοκώστας-λ / Οταμπασίδης, Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Τσιγγελίδης.
Πήγασoς (Γαϊδατζής): Βεληχάι, Κιριμκιρόγλου, Αντύπας, Μωυσίδης Γ., Κανελιάς, Χριστάκος, Γκιούγκης-λ / Τζιάβρας, Κομητούδης, Σταυρίδης, Μωυσίδης Αν...
Για τον Μακεδονικό, Γ.Π.

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Α1 Γυναικών με μια ματιά AEK - Παναθηναϊκός (PHOTOS) »