Αστέρας Αγίου Δημητρίου: Με τσαγανό στην Α1 Γυναικών

O Αστέρας Αγίου Δημητρίου ανέβηκε στην Α1 Γυναικών μερικές μέρες πριν καθώς η τελευταία αγωνιστική της Α2 Γυναικών είχε καθυστερήσει να ολοκληρωθεί εξαιτίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Ο Αστέρας πανηγύρισε την άνοδο πάνω στο νήμα στο Ζηρίνειο ενάντια στον ΖΑΟΝ καθώς τερμάτισε μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο είχε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και αυτή τη σεζόν ενισχύθηκε με σκοπό την άνοδο και τα κατάφερε. Ο Γρηγόρης Μαλουσάρης ήταν αυτός που έστησε την ομάδα και την παρέδωσε στον βοηθό του Δήμο Φιλιππάτο που κατάφερε και την οδήγησε στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου.


Έμειναν από τη σεζόν 2013-2014 η αρχηγός της ομάδας και σημαία του συλλόγου, Μαρία Χέλιου. Η ακραία Κέλλυ Χειλαδάκη, η λίμπερο Μαρία Παπαδάκη, η Ζένικα Μαουσάρη στο κέντρο, η πασαδόρος Γεωργία Κουτρουπουλου και η ακραία Δήμητρα Γεωργακοπούλου.

Ήρθαν από τον Παναθηναϊκό η Αθηνά Αντούβα, πασαδόρος της ομάδας και η Αποστολία Νούσια ακραία, από τους Ίωνες η Όλγα Μαλουσάρη και η πολύπειρη Ελένη Φραγκιαδάκη από τον ΓΑΣ Μεσσαρά για τα άκρα.

Τέλος επανήλθε στην ενεργό δράση η Έλενα Χριστοδούλου και πήρε τη θέση της διαγώνιας.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ

Αποστολία:

{module OMRON IN}«Ήτανε 20 Aυγούστου όταν πρώτο συναντηθήκαμε. Από την περίοδο της προετοιμασίας έως τώρα είχαμε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα όπου αυτό πιστεύω μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Βάλαμε την ομάδα πάνω απ’ όλα βγάζοντας η κάθε μια τον καλύτερο της εαυτό στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι η επιλογή μου να αγωνιστώ φέτος στον Αστέρα ήτανε ιδανική όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για εξωαγωνιστικούς γιατί η ομάδα λειτουργούσε σε πρότυπα ομάδων πρωταθλητισμού της Α1 και είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η θέση που της αξίζει .

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την άνοδο γιατί οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν. Νιώθω πολύ τυχερή που αγωνιζόμουν δίπλα σε αυτές τις αθλήτριες και φίλες και ιδιαίτερα υπερήφανη που υπήρξα μέλος του Αστέρα στην πιο ιστορική του στιγμή από τότε που ιδρύθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γρήγορη Μαλουσάρη που με έφερε στην ομάδα τον προπονητή μας Δήμο Φιλιππάτο και τον δεύτερο coach Δημήτρη Στάθη ,τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αγγελόπουλο και όλη την διοίκηση. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που φρόντισε να μη μας λείπει τίποτα από καμία προπόνηση και μας αγκάλιασε από την πρώτη μέρα τον φροντιστή μας κύριο Παναγιώτη Μαρσιώνη. Τέλος αυτή την άνοδο την αφιερώνω στις συμπαίκτριες μ και την οικογένεια μου που με στηρίζει χρόνια σε κάθε μου βήμα.»

Έλενα Χριστοδούλου:

«Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά! Νιώθω πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας, που ήταν η άνοδος στην Α1 κατηγορία! Χαίρομαι που η επιστροφή μου στο χώρο, ύστερα από 2 χρόνια απουσίας, συνδυάστηκε με αυτή την επιτυχία!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό team, τους ανθρώπους που έτρεχαν καθημερινά για εμάς και τη διοίκηση! Στον κύριο Μαλουσάρη που έκανε την επιλογή της φετινής ομάδας και που με εμπιστεύτηκε, παρά τη 2χρονη αποχή μου!

Προσωπικά, αφιερώνω τη φετινή αυτή επιτυχία στον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, την αδερφή μου! Στη μαμά μου και σε 2 ακόμα ανθρώπους, τον Νίκο και τον κύριο Γιάννη. (Ξέρουν εκείνοι και τους ευχαριστώ πολύ).»