Στο δρόμο για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ που στο πλαίσιο των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος της Volleyleague και στόχο την είσοδο στον μεγάλο τελικό αντιμετωπίζει την Τρίτη 14/14 19.30 στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου, Novasports-4, (Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βουδούρης) τον Παναθηναϊκό στον τρίτο κατά σειρά μεταξύ τους αγώνα.

{module OMRON IN}Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16/4 στο ίδιο γήπεδο με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Οι δύο ομάδες μετράνε από μία νίκη στη σειρά με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 2-3 στην Πυλαία και τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στη σειρά κερδίζοντας το δεύτερο αγώνα με 3-1. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να κρύψουν καθώς μέσα σε πέντε ημέρες βρέθηκαν αντιμέτωπες τρεις φορές (δύο στους ημιτελικούς και μία για την κανονική περίοδο). Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί πρόκριση σε τελικούς για πρώτη φορά μετά το 2010 και ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Επομένως θα χρειαστούν και οι δύο αγώνες στην έδρα του Παναθηναϊκού στις 14 και 16 του μήνα, ενώ εάν χρειαστεί και πέμπτος αγώνας θα γίνει στην Πυλαία στις 20 Απριλίου.


Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να φθάσει περίπου στις 21:30 -10:00 στην Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είχε να πει: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία πολύ καυτή έδρα. Αφήνουμε πίσω τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο , που θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, αλλά αυτό μπορεί μοιράσει το άγχος».

Ανήμερα του Πάσχα μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης παίκτες , προπονητικό τιμ και παράγοντες έφαγαν μαζί στο PAOK Sports Arena συνδυάζοντας προπόνηση και φαγητό .