Δέσποινα Μάγγελ: «Όσο πιο ψηλά γίνεται παρέα με την Χρυσή»

Μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην άμμο με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Κ19 και την 3η στο Κ22, φέτος έχει βάλει στόχο να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω.

Ο λόγος για την Δέσποινα Μάγγελ που με συμπαίκτρια την Χρυσή Μολδοβανίδη βρίσκονται στη Χίο, όπου θα παλέψουν για μία θέση στο βάθρο στο U19 Juniors Final.

Η νεαρή Δέσποινα συστήνεται μέσω του volleyball.gr και μιλάει για το πως ξεκίνησε beach volley, τον στόχο της στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και για το μέλλον της.

«Ξεκίνησα το beach volley πέρυσι. Αρχικά ήθελα να βρω ένα άθλημα σχετικό με το βόλεϊ για το καλοκαίρι και μου πρότεινε η Χρυσή Μολδοβανίδη να το δοκιμάσω. Έτσι ξεκίνησα και επειδή μου άρεσε το συνέχισα, δέθηκα πολύ και με την συμπαίκτρια μου. Πήγαμε πολύ καλά πέρυσι στα Τζούνιορ και αποφάσισα και φέτος να συνεχίσω».

Ενώ αναφορικά με τον φετινό της στόχο μαζί με την Χρυσή Μολδοβανίδη τόνισε: «Στόχος μας φέτος είναι να το ευχαριστηθούμε γιατί έδινα εγώ φέτος Πανελλήνιες, η Χρύσα είχε υποχρεώσεις με την ομάδα της στη σάλα οπότε δεν έχουμε προετοιμαστεί όσο θα θέλαμε. Παίζοντας καλό beach volley θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Κλείνοντας η Δέσποινα αναφέρθηκε στο μέλλον της στην άμμο: «Θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το beach volley. Αν οι συνθήκες είναι καλές και πάντα με την ίδια συμπαίκτρια θα συνεχίσω».