KARAVI OPEN: Στο πρώτο σκαλί του βάθρου Βένιος, Καρύκας και Μαναβή, Τριανταφυλλίδη

Το παρθενικό τους χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν στην άμμο του Karavi Club στον Σχινιά ο Αντώνης Καρύκας με τον Κώστα Βένιο. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο KARAVI OPEN για πρώτη φορά φέτος και η Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη.



Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές καθόλη την διάρκεια του τριημέρου διεξήχθη το τέταρτο φετινό τουρνουά OPEN και στις εγκαταστάσεις του Karavi Club διεξήχθησαν συνολικά 93 αγώνες με όμορφο θέαμα από όλες τις ομάδες, λίγες ημέρες πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS για το 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη (13-16 Ιουνίου).

Στην πρώτη τους χρονιά που αγωνίζονται στην κατηγορία των ανδρών του πανελληνίου πρωταθλήματος, οι νεαροί Κώστας Βένιος, Αντώνης Καρύκας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, αγωνιζόμενοι στον τελικό κόντρα στον τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Νιώπα και τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Σεμιτέκολο. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με τους Βένιο και Καρύκα να μένουν ψύχραιμοι στα τελειώματα των σετ και πήραν τη νίκη μετά από μία ώρα αγώνα με 2-0 (25-23, 26-24) σετ.

Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη μετά το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά OPEN στα Χανιά, επέστρεψαν δριμύτερες στον Σχινιά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και πλέον μετρούν αντίστροφα για το THESSALONIKI MASTERS, τουρνουά που έχουν κατακτήσει και οι δύο αθλήτριες στο παρελθόν.

Στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν με 2-0 (21-12, 21-14) σρτ της Πέρσας Σακελλαρίδη και της Τατιάνας Μολδοβανίδη μετά από 41 λεπτά αγώνα.

Τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες έκαναν ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης και ο τιμ μάνατζερ των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ Μανώλης Ρουμελιώτης.

Όλα τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.