Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Ικανοποιημένοι από την πορεία μας στην Ίο, ανυπομονούμε για το τουρνουά Masters στον Πειραιά»

Με την 4η θέση στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Ίο ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Η είσοδος στην τετράδα για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Beach Pro Tour Ios Futures 2024 είναι η καλύτερη κατάταξή τους στα δύο χρόνια που αγωνίζονται ως ζευγάρι και πλέον μετρούν αντίστροφα για το δεύτερο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

«Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε στην Ίο με σκοπό να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είχαμε δει το δελτίο καιρού και περιμέναμε να παίξουμε με αρκετό αέρα. Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε καλά τον άνεμο και τις συνθήκες. Φτάσαμε στον ημιτελικό και πλησιάσαμε την πρόκριση στον τελικό. Απέναντι στην Γερμανία ήμασταν κοντά αλλά από το δεύτερο σετ και μετά επανήλθε στον αγώνα και στο τέλος ήταν νικητές. Στον μικρό τελικό παίξαμε με τους Λετονούς που είχαμε αντιμετωπίσει και στην φάση των ομίλων και φτάσαμε τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Αυτό που ένιωθα είναι ότι παίζαμε με ίσως την καλύτερη ομάδα του τουρνουά και έκαναν καλή διαχείριση του αέρα. Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο η κούραση αλλά η πίεση που νιώσαμε γιατί σκεφτόμασταν ότι είχαμε μία τελευταία ευκαιρία για μετάλλιο. Πιεστήκαμε παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε. Ωστόσο, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας» σχολίασε ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης, Ντάλλας και Χατζηνικολάου έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό και τώρα προετοιμάζονται για το Piraeus Master, τουρνουά που θα γίνει για πρώτη φορά στην πλατεία Κοραή στην καρδιά του Πειραιά.

«Στην Θεσσαλονίκη φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά αλλά εκεί δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Τα αποτελέσματα που πήραμε στην Ίο θα μας βοήθήσουν για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον Πειραιά. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα τουρνουά που γίνεται για πρώτη φορά στην πλατεία Κοραή. Όμως η τοποθεσία είναι ιδανική και έχω δει ότι γίνονται διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να παίξουμε σε άλλο ένα κεντρικό σημείο και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και θα γεμίσει τις κερκίδες».