Ήττα στην πρεμιέρα για Μανωλίνα/Μαριότα

Την ήττα με 0-2 από τις Σαν Μαρινέζες Σίλβια Μπουλγκαρέλι και Ντεπόρα Πίνι γνώρισαν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά του Beach Volley Γυναικών οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου.

Οι δυο αθλήτριες μπορούσαν να κερδίσουν αλλά δεν άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων.

Η σκέψη στους αγώνες της Τετάρτης πλέον για τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου.

Δυνατό ξεκίνημα από τις δυο ομάδες αφού Μανωλίνα και Μαριότα ξεφεύγουν στο πρώτο σετ με 10-05 δημιουργώντας προϋποθέσεις νίκης. Οι Σαν Μαρινέζες όμως Μπουλγκαρέλι και Πίνι γύρισαν το σετ προηγήθηκαν με 20-18. Οι Μανωλίνα και Μαριότα μείωσαν σε 20-19 , αλλά τελικά οι Σαν Μαρινέζες κέρδισαν με 21-19 και πήραν το προβάδισμα με 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ 08-08. Ωστόσο με όπλο την πολύ καλή άμυνα και ένα άσσο από σερβίς οι Μπουλγκαρέλι και Πίνι πήραν αέρα τριών πόντων 12-09. Οι Μανωλίνα και Μαριότα δεν έβρισκαν λύσεις με συνέπεια η διαφορά να εκτοξευθεί στο -6 16 -11 για τις δυο Σαν Μαρινέζες. Μοιραία οι δυο Κύπριες παίκτριες έκαναν υπερπροσπάθεια για να σώσουν το σετ. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν αφού οι δυο παίκτριες από το Σαν Μαρίνο ήταν πολύ καλές και κέρδισαν το σετ με 12-21 και τον αγώνα 0-2 σετ.