Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2013-2014/beachvolley/samosbeach/
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Τεράστια επιτυχία το Tortuga Beachvolley Cup (PHOTOS)

Mε τεράστια επιτυχία στέφθηκε το Τortuga Beachvolley Cup.

 

Η εντυπωσιακή συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού ηταν τα κυρίαρχα στοιχεία στο Tortuga Beachvolley Cup το ΣΚ 23/24 Αυγούστου που διεξήχθη στο πανέμορφο χώρο του Tortuga Beach Bar! Νικητές στο μικτό ήταν οι Λεβογιάννης Θοδωρής και Ιωάννα Αναγνώστου που κέρδισαν τους Νικολαϊδη Δημήτρη και Νικολαϊδου Ζαφείρια με 2-0 σετ.


Την επόμενη μερα στο τουρνουά των γυναικών η αφιχθείσα απο την Καβάλα Γεωργία Χιόνη με συμπαίχτρια την Άνια Βουρλιώτη νίκησαν τις Μαριαλένα Γιοκαρίνη και Zαφείρια Νικολαϊδη με 2-0 σετ!!


Τέλος στους άνδρες οι Λεβογιάννης Θοδωρής και Βινιεράτος Παναγιώτης έκαναν το repeat και μετά το Potami beachvolley νίκησαν αυτή τη φορά στον τελικό τον Θοδωρή Κανελλόπουλο και τον Γιάννη Σκλάβο με 2-0 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά!


Αναμνηστικά μετάλλια και πλούσια δώρα απονεμήθηκαν σε όλους τους νικητές απ τους υποστηρικτές μας!!

 

{gallery}/New_Site/2013-2014/beachvolley/samosbeach/{/gallery}