Χάλκινο μετάλλιο για Τριανταφυλλίδη και Μαναβή στο παγκόσμιο τουρνουά στο Μπουρουντί

 Στην κεντρική Αφρική και στο Μπουρουντί βρίσκονται οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Λίζα Τριανταφυλλίδη, Δήμητρα Μαναβή οι οποίες δοκιμάσαν τις δυνάμεις τους στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures στην πόλη Μπουγιουμπούρα, καταφέρνοντας να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.
Η διοργάνωση ξεκίνησε ιδανικά για την Λίζα και την Δήμητρα που στο μοναδικό τους παιχνίδι για τον Γ' όμιλο επικράτησαν της Λικχάο, Σέμπελ από την Κένυα με 2-0 (21-06, 21-17) σετ και προκρίθηκαν απευθείας στον προημιτελικό. Εκεί, βρήκαν μπροστά τους τις Λέα και Βικτόρια από την Τανζανία και δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη-πρόκριση με 2-0 (21-09, 21-07) σετ.

Στον ημιτελικό ήρθε και η μοναδική τους ήττα στην διοργάνωση, χάνοντας από τις Αμερικανίδες Κουλ, Σβένσον (Νο2 στο ταμπλό) με 2-0 (21-15, 21-18) σετ και πέρασαν στον μικρό τελικό.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο η Τριανταφυλλίδη με την Μαναβή αντιμετώπισαν τις Ιρακόζε και Ντάικεν από το Μπουρουντί και με άλλη μία καλή εμφάνιση επιβλήθηκαν με 21-09 και 21-12.

Οι νικήτριες του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ πανηγύρισαν το πρώτο τους μετάλλιο ως δίδυμο στο παγκόσμιο σιρκουί και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.