Side-Out Club - Double Elimination Weekend 20-21 Αυγούστου

  • Γράφτηκε από τον 
  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Με τουρνουά "διπλού αποκλεισμού" σε δυο κατηγορίες ερασιτεχνών συνεχίζονται το επόμενο Σ/Κ 20 και 21 Αυγούστου οι διοργανώσεις της σειράς "Μένουμε Βάρκιζα" από το Side-Out Club.

Το Σάββατο 20/8 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών - μεικτό για το πρώτο επίπεδο ερασιτεχνών αθλητών (standard) και την Κυριακή 21/8 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή αθλητών προχωρημένου επιπέδου (advanced).

Όλα τα τουρνουά του Σ/Κ θα παιχτούν με το σύστημα του "διπλού αποκλεισμού" (double elimintaion) αντί για το κλασικό σύστημα των ομίλων.

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων:
Σάββατο - 11.00 για Ανδρών-Γυναικών, 14.00 Μεικτό
Κυριακή - 11.00 για Ανδρών-Γυναικών, 14.00 Μεικτό

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν όμορφα δώρα από τους χορηγούς Wilson, Funky Buddha, Bodytalk, Water Action, Island Tribe, My Gym ενώ την Κυριακή θα γίνουν και κληρώσεις δώρων για όλους τους συμμετέχοντες του Σαββατοκύριακου αλλά και το κοινό. Όλοι όσοι λάβουν μέρος στα τουρνουά θα συμμετέχουν βέβαια και στην μεγάλη κλήρωση στο τέλος Αυγούστου όπου ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στην Άνδρο, προσφορά του Marvelous Travel!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο ανά κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Side Out Club 6944.023065 και 210-9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στις σελίδες Facebook Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series