Διεθνές προπονητικό σεμινάριο Beach Volley στην Αθήνα τον Οκτώβριο

Στην Αθήνα και στο διάστημα 11-15 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί διεθνές σεμινάριο της σειράς FIVB BV COACHES COURSE (LEVEL-1), με κύριο εισηγητή τον Βρετανό Jeff Brehaut και βοηθό τον Ελληνικής καταγωγής τεχνικό Μαρκ Κοντόπουλο.  


Είναι το 3ο FIVB Course που γίνεται στην χώρα μας που ξεκίνησε το 2019 με πρωτοβουλία του εκλιπόντα τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα που ήταν και αυτός που κατά γενική ομολογία συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού διεθνώς.  

Το σεμινάριο που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική για 5 ημέρες στην Αθήνα αλλά και on-line εκπαίδευση για μεγαλύτερο διάστημα, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis BEACH ARENA στον Γέρακα.

Πέραν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που είναι ο κύριος φορέας υλοποίησης, το πρόγραμμα υποστηρίζεται ακόμη από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω του Olympic Solidarity και φυσικά από την ΕΟΠΕ που το φέρνει για 3η φορά στην χώρα μας.

Πληροφορίες μπορούν να βρουν ΕΔΩ οι ενδιαφερόμενοι και θα πρέπει να γίνουν προεγγραφές μέχρι 15 Ιουλίου 2023 προκειμένου να καλυφθούν οι 30 θέσεις που προβλέπουν οι προδιαγραφές.