Agios Nikolaos Finals - Γιώργος Καλιανίδης: Η τέχνη της κομμωτικής... στην άμμο

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από το φινάλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, όπου αναδείχθηκαν οι νέοι πρωταθλητές της άμμου.

Ωστόσο στην πανέμορφη πόλη του Λασιθίου, όπου τα τελευταία 7 χρόνια φιλοξενούνται οι τελικοί, δεν γράφτηκε ιστορία μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην... προετοιμασία του τελικού των γυναικών.

Εκεί όπου οι τέσσερις φιναλίστ αφέθηκαν στα χέρια του συναθλητή τους Γιώργου Καλιανίδη.

Ιδοκτήτης κομμωτηρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, για Γιώργοτο βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ είναι το ευ ζην και η κομμωτική το ζην...

«Μπορείς να το πεις και έτσι», παραδέχθηκε ο ίδιος μιλώντας (και χτενίζοντας παράλληλα Ιωάννα Περδικάκη, Διονυσία Μάτιου, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Λίζα Τριανταφυλλίδη) και εξήγησε πως προέκυψε το επάγγελμα του.

«Ήμουν μια ζωή αθλητής ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο... Έπρεπε όμως να βρω με κάτι να ασχοληθώ επαγγελματικά. Το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ προέκυψε από την ανάγκη να γυμνάζεται το κορμί.
Παράλληλα από τη στιγμή που μου άρεζε η τέχνη το να δημιουργώ και να δίνω ευχαρίστηση στον κόσμο αποφάσισα να στραφώ στην κομμωτική. Στο γυναικείο χτένισμα πήγα τυχαία όταν με εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά γυναίκα».

Τα υπόλοιπα που αφορούν την επιλογή του χτενίσματος των 4 φιναλίστ, αλλά και τη γνώμη των κοριτσιών που αφέθηκαν στα χέρια του «Κάλι» στο βίντεο που ακολουθεί.
 

Πολυμέσα