Άρης: "Ομάδα με ταλέντο και εμπειρία"

Ο Άρης ξεκίνησε νωρίς τη φετινή σεζόν καθώς αγωνίστηκε στο βαλκανικό κύπελλο απέναντι σε δυνατές ομάδες στην Τουρκία.
Το πρωτάθλημα διακόπηκε άδοξα την περσινή σεζόν, αλλά ο Άρης αγωνίστηκε στο κύπελλο και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και το κατέκτησε.
Η ομάδα του Άρη αυτή τη σεζόν έχει κρατήσει αρκετές παίκτριες και έχει αποκτήσει άλλες με στόχο την ενίσχυσή της και την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Έμειναν από το περσινό ρόστερ οι Κιουτσιούκη, Μυλωνά, Δρακουλίδου, Πετρινόλη, Λαμπριανίδου, Καμπούρη καθώς και η Κάταλιν Έβανς. Γαϊτανίδου και Μπαλογιάννη ήρθαν από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων, η Λάππα και Τσομπανίδου από τον ΑΟ Θήρας. Η Έρικα Μερκάδο, που μας είναι γνωστή από τη συμμετοχή της με το Μαρκόπουλο στο πρωτάθλημα της σεζόν 16-17, θα αγωνιστεί κι αυτή με τα χρώματα του Άρη. Επίσης απέκτησε την Κόρτνεϊ Σουάν από την γαλλική Τερβιλ.
Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Τσαϊρέλης που ήταν προπονητής στις κιτρινόμαυρες και τη σεζόν 2019 -2020. Την σεζόν 2017 -2018 είχε οδηγήσει τον Άρη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ του Άρη είναι η αποχώρηση της διεθνούς μας παίκτριας, Μάρθας Ανθούλη που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην Θέτιδα Βούλας λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό και το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η Ειρήνη Τσομπανίδου που θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα της με τα χρώματα του Άρη, μίλησε στο Greekvolley.

GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να επιστρέψεις στον Άρη;"

Ε.ΤΣ..Επέστρεψα στον Άρη για ακόμη μια χρονιά! Είναι η ομαδα της πόλης μου που με στηρίζει και την στηρίζω. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο που μπορείς να εμπιστευτείς και έχει μια σταθερα καλή πορεία στην Α1”.

GV. Ποιος είναι ο απολογισμός της περσινής χρονιάς;”

Ε.ΤΣ..Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη και πολύ απαιτητική σωματικά και ψυχολογικά για όλους μας νομίζω. Ανήκει όμως στο παρελθόν και το καλύτερο για όλους είναι να δούμε πόσο πιο βελτιωμένη θα μπορούσε να γίνει η φετινή σεζόν από όλες τις πλευρές".

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Ε.ΤΣ... Όσον αναφορά τους στόχους της ομάδας, σε ένα πρωτάθλημα με τόσο δυνατές ομάδες, μοναδικός στόχος είναι να υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση και εξέλιξη στην ομάδα μας. Αν αυτό το πετύχουμε, τότε θα είμαστε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και εμπειρία, αυτό όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώνουμε κάθε βδομάδα μέσα στο γήπεδο. Είναι μια χρονιά-πρόκληση για την ομάδα μας.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τον Άρη να ταξιδεύει στη Νάξο.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ