Ολυμπιακός: Έτοιμος για ακόμα ένα πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός, ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής των τελευταίων ετών θέλει κι αυτή τη σεζόν να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.
Η περσινή σεζόν έληξε άδοξα με τον Ολυμπιακό να αφήνει αρκετές παίκτριες να αγωνιστούν στο εξωτερικό, καθώς υπήρχε ανασφάλεια σχετικά με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, οι οποίες και επέστρεψαν για τη νέα σεζόν. Στο κύπελλο οι "ερυθρόλευκες" δεν είχαν το απαιτούμενο δυναμικό για να διεκδικήσουν την κατάκτησή του, καθώς δεν περίμεναν ίσως ότι θα γινόταν η διοργάνωση και είχαν αποδυναμωθεί σημαντικά. Τη φετινή σεζόν αγωνίζονται για πρώτη φορά στο Champions League, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο, τόσο με την Αστερίξ όσο και με την Μινσκ.
Η φετινή ομάδα έχει αρκετές αλλαγές αλλά και αρκετές παίκτριες που παρέμειναν. Στην ομάδα του Πειραιά, έμειναν οι Τοτσίδου, Γιώτα, Χίππε, Χριστοδούλου, Ξανθοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς, Ζιώγα, Κελεσίδη και Συριστατίδη. Επέστρεψαν η Ξένια Κακουράτου και η Μελίνα Εμμανουηλίδου, αποκτήθηκε η Μαρία Γενιτσαρίδη. Στο πλευρό της Σάσκια Χίππε θα αγωνιστούν η Μαριάνα Κόστα (Mαρί Παραϊμπα), Τέιλορ Άγκοστ και Βίλμα Σάλας.
Προπονητής ο Κουβανός Κουτίνιο, που δούλεψε σε πολλά πρωταθλήματα πριν έρθει στην Ελλάδα.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τις Αμαζόνες

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ