Ιβάνοβα: «Βόλεϊ και... ψυχολογία»

Στα… διαλείμματα μεταξύ σχολείου και φροντιστηρίου, η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα… πρόλαβε να πανηγυρίσει με τον Ηρακλή Κηφισιάς μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού και να αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής. Η 18χρονη ακραία μίλησε στο volleyball.gr για την επικράτηση επί του πρωταθλητή, αλλά και για τα όνειρά της σε βόλεϊ και σπουδές.
ivanovaizabela«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω για τον τίτλο και να τον αφιερώσω στην ομάδα και τους προπονητές μου γιατί δουλέψαμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια παραδέχθηκε: «Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν έκπληξη για εμάς, αλλά δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και μας βγήκε η τακτική ιδίως σε σερβίς και μπλοκ. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές των προπονητών μας και το αποτέλεσμα ήταν η μεγάλη αυτή νίκη».

Για το γεγονός πως η νίκη επί του «τριφυλλιού» δεν ήταν κάτι που το πίστευαν, εξηγεί: «Ακόμα δεν πιστεύουμε 100% στις δυνατότητές μας γιατί είμαστε νεανική ομάδα χωρίς εμπειρίες». Πλέον όμως… «Τέτοιες νίκες μάς κάνουν πιο δυνατές και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση». Όσο για την ίδια; «Πάνω από όλα ευχαριστιέμαι που κάνω κάτι που αγαπάω και θέλω να δείχνω σε κάθε αγώνα πως αξίζω».
Μιλώντας για τον στόχο που έχουν θέσει στην Κηφισιά κρατά χαμηλούς τόνους λέγοντας: «Πρώτα από όλα είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι περισσότερο και ό,τι καλύτερο μπορούμε», ενώ για τον Ζόραν Κόβαζιτς λέει: «Δεθήκαμε πολύ από την πρώτη στιγμή. Είναι κοντά σε όλη την ομάδα, παρά τη διαφορά της γλώσσας. Είναι προπονητής με εμπειρίες και επιτυχίες και ξέρει να παίρνει το μάξιμουμ από κάθε αθλήτρια».

Όσο για το πώς καταφέρνει και συνδυάζει αθλητισμό και σχολείο; Η απάντησή της απλή… «Όταν έχεις πρόγραμμα όλα γίνονται. Το βόλεϊ είναι η ζωή μου, αλλά από την άλλη θέλω να σπουδάσω». Το λέει με καμάρι και βγάζει σιγουριά πως θα το κάνει… «Είμαι καλή μαθήτρια», σχολιάζει γελώντας και εύχεται να μπορέσει να περάσει στην Πάντειο, όπου επιθυμεί να σπουδάσει ψυχολογία και να συνεχίσει να δείχνει το ταλέντο της και στα παρκέ!
πηγη ΕΟΠΕ www.volleyball.gr