Κοπή πίτας από τον Ευριπίδη Σαλαμίνας με σημαντικές παρουσίες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Ευριπίδης Σαλαμίνας.

Στην εκδήλωση, τιμώντας με την παρουσία τους τις αθλήτριες και τον Σύλλογο του Α.Ο. Ευριπίδης , παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Γιώργος Παναγόπουλος, ο Προέδρος του Λ.Τ. Σαλαμίνος κος Δημήτριος Ελευσινιώτης και ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Κόγιας.


Ξεχωριστή τιμή τόσο για το Σύλλογο, όσο και για το νησί της Σαλαμίνας γενικότερα ήταν η παρουσία στην εκδήλωση αυτή ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του άρρηκτα με τον αθλητισμό και έχει προσφέρει στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες. Και αυτός δεν είναι άλλος, από τον κύριο Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την ομιλία του επισήμανε την σπουδαιότητα της προπόνησης, τόσο στο κομμάτι του αθλητισμού όσο και σε αυτό της σχολικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των αθλητριών. Τόνισε ιδιαίτερα την σημασία της ήττας και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει παράγοντα εξέλιξης και βελτίωσης του κάθε αθλητή. Στον κύριο Γιαννάκη ο πρόεδρος του Συλλόγου, κύριος Ηλίας Β. Ηλιόπουλος επέδωσε αναμνηστικά από τις επιτυχίες του ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Σαλαμίνας , παλιός αθλητής του Volleyball ο ίδιος, συνεχάρη τις αθλήτριες του Συλλόγου και την προπονήτρια κυρία Πόπη Γιαννάκη για την προσπάθεια τους. Η ευχάριστη είδηση ήταν πως ο Δήμος Σαλαμίνας θα προχωρήσει μέσα στο 2020 στην αναβάθμιση του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε όλες οι αθλήτριες και αθλητές να έχουν το γήπεδο που τους αξίζει. Στον Δήμαρχο, κύριο Παναγόπουλος δόθηκε ως δώρο η εμφάνιση της ομάδας Vintage Volleyball του Συλλόγου, με την δέσμευση πως σύντομα θα τον δούμε στο γήπεδο.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κύριο Χρήστο Κοκλιώτη και στην κυρία Αλεξάνδρα Τσάμη για την πολυετή και πολύμορφη προσφορά τους στον Σύλλογο. Επίσης τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν από τον κύριο Γιαννάκη στις αθλήτριες της ομάδας γυναικών που κατάφεραν την προηγούμενη χρονιά να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Ο Προέδρος του Συλλόγου, κος Ηλίας Β. Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχήθηκε υγειά πάνω από όλα και την νέα χρονιά με ακόμα περισσότερες αθλήτριες, και γιατί όχι, και νεαρούς αθλητές στο γήπεδο.