Παπαλεξίου - Καπετανίδης: Φίλοι για πάντα

Ο Γιώργος Παπαλεξίου και ο Κώστας Καπετανίδης σήμερα βρέθηκαν αντίπαλοι στο "Μελίνα Μερκούρη" στον αγώνα του Κυπέλλου, όπως αντίπαλοι έχουν βρεθεί πάρα πολλές φορές.

Οι νεαροί μας αθλητές γνωρίστηκαν πριν 5 χρόνια περίπου στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων, συνέχισαν μαζί στην Εθνική Εφήβων και η φιλία τους "έδεσε" .

Οι φιλίες που κάνουν οι αθλητές στα νεανικά τους μέσα από τις ομάδες πολλές φορές είναι φιλίες ζωής. Ζουν μαζί, αναπνέουν μαζί, στερούνται τα ίδια πράγματα, περνούν μαζί λύπες, χαρές, γιορτές και χρόνο πολύ περισσότερο από όσο περνούν με τις οικογένειές τους.

Ο Γιώργος και ο Κώστας ήρθαν αντίπαλοι ξανά στην Α2 και στα εφηβικά πρωταθλήματα με τη Νίκη Αιγινίου ο πρώτος και με τον Πήγασο Πολίχνης ο δεύτερος και τώρα στα 21 τους είναι σε ομάδες της Volleyleague ο ένας στον Πειραιά με τα "ερυθρόλευκα", ο άλλος στη Θεσσαλονίκη με τα "πράσινα". Πάντα βρίσκουν ο ένας τον άλλο, δεν χάνουν ευκαιρία να μιλήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις τους, αντίπαλοι πάντα μόνο στο παιχνίδι και ποτέ στη ζωή. 

SPONSORED BY ERREA