Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή που κατηγορείται για βιασμό

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του προπονητή που κατηγορείται για βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού στη Μυτιλήνη.

Ο αστυνομικός -προπονητής Στρατής Μυρογιάννης από νωρίς την Τρίτη απολογούνταν για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου κοριτσιού συνοδεία του δικηγόρου του από την Αθήνα καθώς αυτός που ορίστηκε αρχικά παραιτήθηκε της υπόθεσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βρεθούν τυχόν άλλα ανήλικα θύματα έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

"Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης.
Πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά".
 
Οι γονείς της 14χρονης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο παιδί τους καθώς είχαν πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή.
O Mυρογιάννης από την πλευρά του ισχυρίζεται πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 14χρονης κι όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στα «Νέα της Λέσβου»,  «θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»."