Θρήνος στα Μουδανιά

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η προπονήτρια των κοριτσιών του ΠΟ Μουδανιών Χρυσούλα Κατριλιώτη συγκλονίζοντας όσουν την ήξεραν.

Η 36χρονη προπονήτρια του ΠΟΜ έφυγε τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των οικείων της και όσων την γνώριζαν.

Όλοι μιλούν για ένα εξαίρετο άνθρωπο που ήταν πάρα πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει ...

Η ανακοίνωση του ΠΟΜ:

«Βαρύ το πένθος για την ομάδα μας..
Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένα μέλος της οικογένειας μας... Η προπονήτρια των κοριτσιών, η δική μας Χρυσούλα Κατριλιώτη, μόλις 36 ετών...
Είμαστε συγκλονισμένοι... Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.
Χρυσούλα θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας... Δεν υπάρχουν λόγια...»

Η ανακοίνωση της ΕΠΕΣΘ:

«Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της προπονήτριας του ΠΟ Μουδανιών, Χρυσούλα Κατριλιώτη.

Μόλις 36 ετών, η απώλεια της μας έχει συγκλονίσει, καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της.

Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου των πρωταθλημάτων ΕΠΕΣΘ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή».

Συλλυπητήρια από τον Μυγδονιακό:

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια και τους οικείους της προπονήτριας Χρυσούλας Κατριλιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μας που είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο την Χρυσούλα, αναγνωρίζαμε στο πρόσωπό της μία γλυκύτατη φυσιογνωμία με τεράστια και ανιδιοτελής αγάπη για τα παιδιά και το αγαπημένο μας άθλημα. Το βόλεϊ θα είναι φτωχότερο και ο ΠΟΜ VolleyBall Team θα στερείτε πλέον τη δυσαναπλήρωτη αξία και το χαμόγελο της αγαπητής σε όλους μας Χρυσούλας, αν και φρόντισε βέβαια για εξίσου άξιους συνεχιστές.

Χρυσούλα, το προ εβδομάδας "Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!" δεν το εκλάβαμε ως αποχαιρετιστήριο, αλλά πραγματικά εμείς θα έπρεπε να σε ευχαριστούμε, δεν προφτάσαμε! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά της για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια και αυτό το βαρύ πένθος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού”.

Το αντίο του ΣΕΠΠΕ

«Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών η συνάδελφος προπονήτρια πετοσφαίρισης του συλλόγου ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Χρυσούλα Κατριλιωτη.

Το ΔΣ του ΣΕΠΠΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της».