"Έφυγε" ο αγαπητός συνάδελφος Δημήτρης Παπαδημητρίου

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαδημητρίου στον δημοσιογραφικό κόσμο και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Ο αγαπητός συνάδελφος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς χτες Κυριακή στην οικία του.

Είχε εργαστεί στο παρελθόν στην Ώρα για Σπορ, στο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ γυναικών, στο Γαύρο, στη Φλόγα των Σπορ, σε διάφορες ιστοσελίδες και στο δικό μας Greekvolley.

Τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί και με την συγγραφή και είχε γράψει το e-book «The Stars of Football The greatest football players since 1950».

Ο Δημήτρης ξεχώριζε για το ιδιαίτερο χιούμορ του και την ευφυία του, έχοντας μια απίστευτη ικανότητα να απομνημονεύει τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να σημειώνει τίποτα.

Το στερνό αντίο θα γίνει την Τετάρτη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου στις 11.00 κι η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου (το μικρό εκκλησάκι) μέσα στο κοιμητήριο.

Το Greekvolley κι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και θα τον θυμόμαστε πάντα. Αντίο φίλε Δημήτρη, εις το επανιδείν.