Πένθος για τον Ο.Φ. Γέρακα

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του Ο.Φ. Γέρακα, δεν είναι πια κοντά μας.

 Η οικογένεια του Συλλόγου μας, θρηνεί την απώλεια του προέδρου της Λαμπροθανάση Σάββα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών,αγωνιζόμενος με σθένος τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του τόσο με την ομάδα του ποδοσφαίρου, όσο και της Πετοσφαίρισης, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε το 1990. Θεωρούσε και αγαπούσε το τμήμα της Πετοσφαίρισης, ως γνήσιο δημιούργημα του. Αγωνίστηκε από την μεριά του και καμάρωσε όλα τα τμήματα της ομάδας, η οποία του χάρισε πολλές επιτυχίες και στιγμές χαράς με αποκορύφωμα όλων, την πορεία του ανδρικού τμήματος η οποία ξεκίνησε από την Δ’ Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑ στο ανοικτό γήπεδο της πλατείας του Γέρακα και έφτασε να αγωνίζεται μέχρι την Α2, το 2014 στο στολίδι του δήμου μας, το 1ο αθλητικό κέντρο.
Ο αγαπητός σε όλους Σάββας, επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τα αθλητικά δρώμενα του Συλλόγου (Ποδόσφαιρο & Πετοσφαίριση) και πορεύτηκε πάντα με πνεύμα συνεργασίας στη μακρόχρονη πορεία του στον Ο.Φ. Γέρακα, αποτελώντας για όλους εμάς στον σύλλογο “το καλό παράδειγμα”.
Ο Ο.Φ. Γέρακα εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλειά του και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…