Αποχαιρέτησε το βόλεϊ η Βιργινία Δικαιούλια

Η αρχηγός του Α.Ο.Μαρκοπούλου Βιργινία Δικαιούλια αποφάσισε να αποχαιρετήσει το βόλεϊ μετά από 20 χρόνια παρουσίας της σε αυτό και 13 χρόνια στο Μαρκόπουλο.

Γεμάτη αναμνήσεις και θεωρώντας πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στο άθλημα -όπως εκείνη θα ήθελε- λόγω υποχρεώσεων, κρεμάει τα παπούτσια της στα 29 της χρόνια. Η Βιργινία μίλησε στο Greekvolley για την απόφασή της αυτή:

" Οι λόγοι που αποχωρώ από το άθλημα είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις που δεν μου επιτρέπουν να το κάνω όπως θα ήθελα και όπως το έκανα τόσα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλο αυτό και κυρίως τον πατέρα μου που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα και που χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα.

Όπως και στο ποστ, φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για αυτά τα 13 χρόνια που ήταν δίπλα μου σαν οικογένεια, τον προπονητή μου Pasqualino Giangrossi, αλλά και πολλούς προπονητές που συνεργάστηκα στην πορεία μου όπως η κυρία Καρολίνα Μπαρτζώκα, o κύριος Γιάννης Νικολάκης, ο κύριος Vesco Ivanovic, ο κύριος Γιώργος Λυκούδης , ο κύριος Γιάννης Ορφανός, η κυρία Αθηνά Τουμπίδου.

Επίσης τον γυμναστή μου Παναγιώτη Ρωξανά που με βοήθησε και μαζί ξεπεράσαμε τον τραυματισμό μου, όπως και τον φυσιοθεραπευτή μου τον κύριο Νίκο Μελίτση, την Έλενα Κανελλοπούλου για την υποστήριξή της ως δεύτερη προπονήτρια τα τελευταία χρόνια, την team manager Πηγιάννα Μεθενίτη για όλο της το έργο και φυσικά όλες τις συμπαίκτριές μου σε όλο αυτό το ταξίδι το τόσο όμορφο και μοναδικό για εμένα."