Φιλική νίκη του Πανερυθραϊκού επί του Πανιωνίου

Σε φιλικό αγώνα που έγινε χτες στη Νέα Ερυθραία ο Πανερυθραϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Πανερυθραϊκού που παρουσιάστηκε σε πολύ καλή μέρα, κέρδισε εύκολα τον Πανιώνιο, έχοντας επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκε με καλό ρυθμό και με καλό σερβίς χάλασε την υποδοχή των φιλοξενουμένων και κατάφερε να πάρει εύκολους πόντους.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά 1-2 πόντους με τον Πανερυθραϊκό να έχει το «πάνω» χέρι και στη συνέχεια να ξεφεύγει και παίρνει διαφορά προς το τέλος του σετ και να το κατακτά 25-21.

Στο δεύτερο σετ με καλό σερβίς πήρε πολύ γρηγορότερα διαφορά με τον Χατζηπέρρο να βγάζει τον Μάρκου που έκανε ένα πολύ καλό πρώτο σετ και να βάζει διαγώνιο τον Γιαννόπουλο. Με πολύ καλή επιθετική παρουσία του Λιόντα ο Πανερυθραϊκός πήρε διαφορά 15-9 που δε μπόρεσε ποτέ να «κλείσει» ο Πανιώνιος ο οποίος με προπονητή την Αργύρη Ψάρρα έκανε κι αυτός αλλαγές στα άκρα και κατέκτησε το σετ 25-16.

Στο τρίτο σετ πέρασαν στον αγώνα αρκετοί από την β’ ομάδα του Πανερυθραϊκού, ο Πανιώνιος έκανε κι εκείνος αρκετές αλλαγές και πέρασε μπροστά στο +2  και 4-9 αλλά ο Πανερυθραϊκός ισοφάρισε στο 12-12 και ξέφυγε 15-12 για να μη χάσει το προβάδισμα ως το τέλος και να πάρει το σετ 25-19.

Παίχτηκε ακόμα ένα σετ ως τα 15 με τον Πανερυθραϊκό να το κατακτά 15-11 και τις δύο ομάδες να έχουν βάλει κι άλλους αναπληρωματικούς ενώ ο Ψάρρας κράτησε τον Βλαβιανό σε όλο τον αγώνα.

Τα σετ: 25-21, 25-16, 25-19, 15-11

Πανερυθραϊκός (Χατζηπέρρος): Τοκάνης, Λιόντας, Παπακυριάκου, Καραγιώργος, Μάρκου, Κωστόπουλος Αλ.,  Ζαγγανάς (λ) / Κωστόπουλος Γ., Σεβδαλής, Χρηστίδης (λ), Μπαλούγιας, Φιλιππουπολίτης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Ψάρρας): Βλαβιανός, Καντιώτης, Φύτρος, Τραπεζουντίδης, Κωνσταντινίδης, Στυλιανού, Κουτσούρης(λ), Παντελούκας, Κουφόπουλος, Ανέστης, Τασάκος, Κλειδόπουλος, Κωνσταντόπουλος (λ)