Εύκολη νίκη του Μίλωνα απέναντι στους Νέους Βύρωνος

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Μίλωνας απέναντι στους Νέους Βύρωνα, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ.

Ο κόουτς Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα τους δύο «μικρούς» διεθνείς Χανδρινό και Χάκα στις θέσεις των ακραίων, τον Ράμος σε θέση διαγώνιου και τον Κανελλόπουλο στη θέση του πασαδόρου.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ, αλλά ο Μίλωνας επέβαλλε τον ρυθμό του και κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 25-20. Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο (20-13) και δεν δυσκολεύτηκε να το κατακτήσει με 25-18. Ο κόουτς Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, οι οποίοι τον δικαίωσαν και με 25-16 πήραν και το τρίτο σετ και με συνολικό σκορ 3-0 πανηγύρισαν ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα μας παραμένει αήττητη τη φετινή χρονιά και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.
Για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ξεκίνησαν οι Καρακίτσος (πασαδόρος), Μπέλος (διαγώνιος), Μαντέκας & Αλεξίου (ακραίοι), Τουρνάκης & Μαυραγάνης (κεντρικοί), Πολυχρονιάδης (libero). Επαιξαν και οι Χάκας, Χανδρινός, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Ράμος, Κανάσαρος. Στην αποστολή και ο Ρούσσος.

Δελτίο τύπου: ΑΟΝΣ Μίλων

πηγή φωτό Δημήτρης Δημητρακόπουλος