Απάντηση του ΣΦΠ Χανίων στην καταγγελεία του Θάνου Παπάζογλου

Ο ΣΦΠ Χανίων απάντησε στην καταγγελεία του Θάνου Παπάζογλου :

«Ο συγκεκριμένος αθλητής Θανάσης Παπάζογλου, απομάκρυνε με την στάση του το χαρακτήρα και τα λεγόμενα του, την διοίκηση, τον έφορο ανδρών και ακόμη τους συμπαίκτες του ! Αφού συνέχεια μιλούσε απαξιωτικά για την πόλη η οποία τον φιλοξενούσε  και τους Χανιώτες και πριν τον τραυματισμό του ! Σε συνομιλία του στην ομαδική της ομάδας και μετά από τα γνωστά παράπονα και τις συνεχείς απαιτήσεις που είχε, έλαβε απάντηση από τους συμπαίκτες αφού αναφέρθηκε και σε αυτούς απαξιωτικά . Ο Παπάζογλου ενώ είχε συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση σε δύο αιτήματα δηλαδή στην βοήθεια εύρεσης εργασίας και στη πληρωμή ενοικίου για την σεζόν που θα γινόταν οι αγώνες της Α2, σταδιακά ζητούσε και απαιτούσε φαγητό το οποίο για ένα χρονικό διάστημα το πρόσφερε ένα μέλος του ΔΣ και το οποίο συνεχίστηκε σε μόνιμη βάση έως και τον Μάιο. Επίσης το ηλεκτρικό το οποίο δεν είχε ποτέ αναφερθεί στην συμφωνία από την διοίκηση, τελικά πληρώθηκε από την ομάδα και μάλιστα ένα υπέρογκο ποσό το οποίο δεν δικαιολογούνταν από το μέγεθος του σπιτιού ! Ακόμη και το εισιτήριο για να έρθει τελευταία στιγμή πληρώθηκε από την διοίκηση αν και δεν είχε συμφωνηθεί . Αυτά και πολλά αλλά τα οποία δεν αξίζει να αναφερθούν έχουν προβληματίσει , στεναχωρήσει την διοίκηση και τους συμπαίκτες . Παρόλα αυτά η διοίκηση ήταν κοντά του και μετά το ατύχημα που προκάλεσε μόνος του στον εαυτό του όντας υπέρβαρος , με την πλημμελή του προπόνηση όπως επίσης και με την συνεχή καθυστέρηση του από το ζέσταμα στην προπόνηση λόγω σεμιναρίου ! Όλα αυτά και η έλλειψη εντατικής ενδυνάμωσης σε Γυμναστήριο , το οποίο του είχε παρασχεθεί δωρεάν, και του είχε ζητηθεί, προκάλεσαν κατ’ εμάς τον τραυματισμό του συγκεκριμένου αθλητή ! Η διοίκηση μετά τον τραυματισμό του παίκτη συνέχισε να πληρώνει όλα τα συμφωνημένα και μη. Μετά τον τραυματισμό και όσον αφορά την αποκατάσταση ιατρικά, βρήκαμε ιατρό ο οποίος θα τον εγχείριζε όταν ερχόταν η σειρά του στο νοσοκομείο Χανίων ! Όμως προέκυψε επιπλοκή -θρόμβωση λίγο μετά το ατύχημα και η εγχείρηση υποχρεωτικά θα έπαιρνε σειρά μετά ορισμένο χρονικό διάστημα που προβλέπετε για αυτές τις περιπτώσεις και φτάσαμε ως εδώ χρονικά αφού πάλι υπάρχει η σειρά στο κατάλογο του νοσοκομείου. Η θρόμβωση λοιπόν απομάκρυνε την εγχείρηση χρονικά , και όχι η αδιαφορία του ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ. Ο Σύλλογος μας εδώ και πολλά χρόνια προάγει το αθλητικό ιδεώδες και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες και από τον κόσμο των Χανίων που μας εμπιστεύεται. 

Τελειώνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι ως διοίκηση είχαμε αποφασίσει να μην γράψουμε κάτι στις πρώτες δημοσιεύσεις που έκανε ο αθλητής σε σάιτ όμως πλέον ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής και θεωρούμε ότι έβλαψε πολλαπλά την ομάδα ,γι αυτό και χρειάστηκε να δώσουμε επίσημα απάντηση.
Για το λόγο αυτό  το σωματείο επιφυλάσσετε παντός νόμιμου δικαιώματος του για όσα ψεύδη αναφέρθηκαν από τον εν λόγω αθλητή» 
Το ΔΣ του ΣΦΠΧ Βόλεϊ"