Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Κηφισιάς

O Ηρακλής Κηφισιάς φιλοξένησε την Πετρούπολη για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας γυναικών.

Χωρίς μεγάλη δυσκολία ο Ηρακλής Κηφισιάς νίκησε την μαχητική Πετρούπολη με 3-0 που αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ και έφτασε να ισοφαρίσει την τοπική ομάδα σε 17-17. Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτριες του Χουντουμάδη αφυπνίστηκαν και δεν επέτρεψαν άλλο πόντο στη φιλοξενούμενη ομάδα και το σετ τελείωσε με 25-17.

Το δεύτερο σετ ήταν μια καλή προπόνηση για την ομάδα του Ηρακλή που πολύ εύκολα έφτασε στο 25-13. Και το τρίτο σετ κύλησε στο ίδιο μοτίβο και αν δεν χαλάρωναν τόσο πολύ τα κορίτσια του Ηρακλή ίσως η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη από το 25-16.
Τα σετ: (25-17,25-13,25-16)

Ηρακλής Κηφισιάς(Χουντουμάδης) Κόττα,(λ) Κωνσταντίνου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χούντα, Κωνσταντέλλου, Περγαντή, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου, Λύρα(λ), Γιαννέλου.

Γ.Σ Πετρούπολης(Αποστολογιωργάκης) Σκλιβανίτη, Κοτσαμπα΄, Μπαντίδου, Πνευματικάτου, Βασιλείου, Χρυσοσπάθη, Θώδη, Πανοπούλου, Μασούρα, Μαυρίκη, Κατσιμπούλα, Καπνιά, Δημητροπούλου(λ), Κοτσαμπά(λ).