Κυπελλούχος Σάμου ο Πολυκράτης στο τάι μπρέικ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ σε ένα πολύ όμορφο σε θέαμα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ ηττήθηκε από την αντίστοιχη του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ με σκορ 3-2 στο γήπεδο του Καρλοβασίου στην παράταση (ται μπρεικ).

Οι γυναίκες μας στο 1ο σετ μπήκαν νωθρά και έτσι έδωσαν την πρωτοβουλία στην ομάδα του ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ να προηγηθεί με διαφορά που έφτασε μέχρι και 1-8. Κάπου εκεί θυμήθηκαν ότι είναι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φθάσουν στον πόντο. Όμως ήταν πλέον αργά για να γυρίσει το σετ. Έτσι η ομάδα του ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ τέλειωσε το σετ με 25-22.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας επηρεάστηκε στην αρχή από τον τρόπο που χάθηκε το πρώτο σετ. Όμως σιγά σιγά ανέβασε την απόδοσή της και στο σετ έγινε ντέρμπυ, δείχνοντας ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη. Πόντο πόντο η ομάδα μας έχασε μετά από μεγάλη μάχη το σετ με 22-25.

Οι γυναίκες μας στο 3ο σετ με παίζοντας με περίσσια θέληση, ανέβασαν την απόδοσή τους, κράτησαν σταθερό ρυθμό, πίεσαν στο σερβίς και παρ΄ όλη την μαχητικότητα των αντιπάλων δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του σετ και έφτασαν στην κατάκτηση του με 25-21.

Στο 4ο σετ με σταθερή απόδοση οι γυναίκες μας δεν έδωσαν δικαιώματα αμφισβήτησης και τελείωσαν το σετ με 25-16 κάνοντας την ανατροπή και οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση (ται μπρεικ).

Και ξεκινάει η παράταση. Μετά από ένα σετ βγαλμένο από τα θρίλερ της Αγκάθα Κρίστι με την εναλλαγή του σκορ να φέρνει μια την μια ομάδα μπροστά και μια την άλλη. Όμως στο κρίσιμο σημείο δυο λάθη ήταν αρκετά να οδηγήσουν τον αντίπαλο στην νίκη του σετ με 15-17 και του παιχνιδιού με 2-3 σετ. Έτσι ο ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ είναι ο φετινός κυπελλούχος βόλεϊ γυναικών Σάμου.

Συνοψίζοντας η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι ψυχοβγαλτικό θρίλερ από αυτά που χτίζουν αθλητικό χαρακτήρα έδειξε κατά διαστήματα τις δυνατότητές της. Δυνατότητες που πρέπει να βλέπουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια και με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια.

Δελτίο τύπου: Αναγέννηση Σάμου