Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Ηρακλή Χαλκίδας

Αέρας πρωταθλητών πνέει στις ακαδημίες βόλεϊ της νεοφώτιστης ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στην VOLLEYLEAGUE (Α1 Εθνική Κατηγορία) και με το σύνθημα «Παίζεις βόλεϊ..; παίξε μαζί μας… ΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!» καλεί όλα τα παιδιά που αγαπούν το βόλεϊ να ενταχθούν στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ήδη άρχισαν οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια από 6 ετών σε όλα τα τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου στα κλειστά γυμναστήρια Κανήθου – Πειραϊκής Πατραϊκής – ΔΑΚ Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης, Βαθύ Αυλίδας και Δροσιάς.

 Ταυτόχρονα αρχίζει η περίοδος εγγραφών νέων αθλητών και αθλητριών στην κυανόμαυρη ακαδημία του Ηρακλή Χαλκίδας.

Αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2006 και πριν (2005, 2004, 2003, 2002, …) , έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της πετοσφαίρισης στην Ακαδημία  της ομάδας βόλεϊ που έκανε περήφανη τη Χαλκίδα.

Βέβαια, στόχος του Ηρακλή Χαλκίδας είναι να δημιουργήσει πρώτα αθλητές, αθλήτριες και μετά πρωταθλητές όπως τονίζει ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών και επικεφαλής  προπονητής της Ακαδημίας Βόλεϊ, Σπύρος Γκολίτσης:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας καλή αρχή στον αθλητισμό και στο σχολείο. Προσκαλούμε όσα παιδιά αγαπούν το βόλεϊ και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος να ενταχθούν στις ακαδημίες βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας. Προπονητές έμπειροι, επιστήμονες Α΄ Κατηγορίας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς φίλους στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου μας και να τους μάθουν σωστά χωρίς άγχος τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ. Απευθυνόμενος στους γονείς θέλω να τους ενημερώσω ότι ο πρωταθλητισμός στις ηλικίες αυτές δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ηρακλή Χαλκίδας όπως  και όλους στη Διοίκηση που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας».

Παίζεις βόλεϊ..; παίξε μαζί μας… ΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Πληροφορίες:
Α. Τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας (γραμματεία):  6 907646945
Β. Γκολίτσης Σπύρος (Υπεύθυνος Ακαδημιών Βόλεϊ:  6932283285
Γ. Σαλεμής Τάσος: (Προπονητής Ακαδημιών Βόλεϊ 6-9 ετών:  6936965707