12ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημέρα του 12ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που είναι αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κος Μηλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Φώτης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γεώργιος Χρονόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Κωνσταντίνος Κολοβός, η Πρόεδρος Κοινοφελούς κα Νικολέτα Πατέλη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Τσεβά Δήμητρα. Από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας κος Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας κος Περικλής Μπακοδήμος. Επίσης παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κος Κολλιμάτος Χρήστος.
Βραβεύθηκε ο Ολυμπιακός για τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Challenge Cup στις Γυναίκες και την συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Challenge Cup στους Άντρες και οι αθλητές του που συμμετείχαν η Αρέτα Κονόμη και ο Γιώργος Στεφάνου.
*Ο πρόεδρός μας Δημήτρης Γεωργίου ως Ταμίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α κατέθεσε στον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού χρηματικό ποσό αντί στεφάνης για τον πρόσφατο χαμό του πρώην αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Κωστή Ψαρουδάκη.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αιμοδοσία από τον Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Κωστάκης Μεσογίτης.

 
Φωτογραφικό Υλικό θα βείτε εδω: https://www.facebook.com/aodexameni/