Πρωταθλητής εφήβων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Ολυμπιακός

Το  Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε  η Τελική Φάση Εφήβων, αγων.περιόδου 2018-19, στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης

Την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό εξασφάλισαν τα σωματεία ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους  στους ημιτελικούς αγώνες ως εξής:

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 3-0(25-23,25-23,25-19)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ  3-0 (25-15,25-18,25-16)

Στο μικρό τελικό το σωματείο ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ μετά από  131΄  αγώνα  πήρε  την νίκη με 3-2  κατακτώντας  την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων .

Αναλυτικά:

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ  2-3 (15-25,25-21,25-19,18-25,10-15).

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ(Τσιόκας): Βάβουλας,Βουτσινάς,Σαχινίδης Αθ.,Δουδούνης,Τσιόκας,Σαχινίδης Λ.-Βλάχος(λ),Σκορδίλης,Μαγκογιάν Ρ., Αναστασόπουλος,Παυλόπουλος,Μαγκογιάν Αρ.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ(Βρεττός): Καλατζής ,Αλυμαρας,Τσιτσιπάς,Κατσαρός,Κριερής,Διαμαντόπουλος-Γεωργακόπουλος Στ.(λ), Σάκουλης,Γεωργακόπουλος Ιωαν.,Καμπουράκης,Παντελής,Πούλος,Ντούβλης.

Διαιτητές:   Αντωνόπουλος Κώστας, Παπαχατζής Πέτρος-Παπαχατζής Νικόλαος

Στο μεγάλο τελικό  ο Ολυμπιακός  κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ  του Μίλωνα και να στεφθεί μετά από 4 χρόνια  πρωταθλητής Εφήβων .

Αναλυτικά:

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 0-3 (19-25,21-25,23-25)

ΑΟΝΣ Μίλων(Γεωργούντζος): Αναγνωστόπουλος,Καφούρος,Παπαδάκης,Χάκας,Χρήστου,Πυρομάλλης-Σεμιτέκολος-λ,Κωνσταντακόπουλος-λ,Καραμπάγιας,Κοφίτης,Λούβρος,Πλιώτας,Σταμπέλος,Φραγκιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ(Βουρδέρης): Ζωγραφάκης,Στράτος,Μπεζάνι,Νάρτα,Μαγγανάς,Μπαραμπάτης-Γεωργόπουλος-λ,

Μάρτος,Κανέλλης,Σγουρός,Αθανασίου,Σαπουτζής,Μαζωνάκης,Δασκαλέρος.

Διαιτητές : Παπαχατζής  Πέτρος-Αντωνόπουλος Κώστας-Παπαχατζής Νικόλαος

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ   ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Πασαδόρος: ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Επιθετικός:  ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ               ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Υποδοχέας: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ  ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Μπλοκέρ :   ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ            ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ

MVP:            ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γιώργος Κογκαλίδης, ο ταμίας κ. Ξοφάκης και το μέλος κ.Ιατρόπουλος,ο ταμίας της ΕΟΠΕ κ.Καβαλιεράκης,ο υπεύθυνος Συντονιστής κλιμακίων Αττικής κ.Ντόζης, οι ομοσπονδιακοί  προπονητές  Γκούντας Κώστας,  Μπακοδήμος Γιώργος και Λακασάς Παναγιώτης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εύχεται καλή επιτυχία στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στις ομάδες Ολυμπιακό, Μίλωνα και Αργυρούπολη που σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη εξασφάλισαν την πρόκρισή τους  σ΄αυτό.

Τέλος ευχαριστεί τον σύλλογο ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ για την πολύτιμη συμβολή του  ακόμη μία φορά σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση,  όπως επίσης  και το πλήθος κόσμου (αθλητές-προπονητές-παράγοντες) και τους απλούς φιλάθλους, που κατέκλεισαν το κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης και τις δύο ημέρες και με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν στα μέγιστα για τη διεξαγωγή της.