Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/YPODOMES/EFIVOI/F4
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/YPODOMES/NEANIDES/milon
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο Ηρακλής πρωταθλητής Κ21 Ανδρών της ΕΠΕΣΘ (PHOTOS)

Ακόμα ένα πρωτάθλημα εφήβων (Κ21 Ανδρών) της ΕΠΕΣΘ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τέσσερεις ομάδες της Θεσσαλονίκης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και τους Ηρακλή, Άρη και Πήγασο Πολίχνης να προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Την τελευταία μέρα στο κλειστό της Περαίας ο Ηρακλής κέρδισε και τους τρεις αγώνες των τελικών και πήρε τον 16o τίτλο στην Ιστορία του, με τον Άγγελο Στεφανίδη να παίρνει τον τίτλο του MVP επικρατώντας 3-2 του Άρη την τελευταία αγωνιστική.

Ο ‘Αρης το πάλεψε όσο μπορούσε και πήγε το παιχνίδι σε 5ο σετ. Από αυτή την αναμέτρηση τερμάτισε δεύτερος στη διοργάνωση και θα είναι στην τριάδα που θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ 3-2 (18-25, 25-20, 25-22, 15-25, 15-7),

Ηρακλής (Νανάς): Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κοτόρνος, Τζουγκαράκης, λ Κωστάκογλου, Κεσούδης, Κονιόρδος, Ντουμας, Χιζαρης, λ Καραμανης.
Άρης (Αγγελής): Τελιος, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Αλεξάκης, Φραγκουλίδης, Σαλταφερίδης, λ Κάλφας, Μάντζιος.
Διαιτητές: Μπέλλος Ε., Μπουκουβάλα, Γουβαλη.

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Κ21 Αγοριών εξασφάλισε ο Πήγασος Πολίχνης νικώντας την ΧΑΝΘ με 3-1 σετ (18-25, 25-7, 25-23, 26-24) στο Δ.Γ. Περαίας.

Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις και ανατροπές αφού η ΧΑΝΘ πήρε το πρώτο σετ με 18-25, ενώ στο δεύτερο σετ κατάφερε να βάλει μόλις 7 πόντους και το τέταρτο σετ πήγε σε παράταση.
Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης): Παυλίδης, Κομητούδης, Μάγγος, Μπατιλης, Καλλέργης, Σωτηρίου, λ Μπαλούκας, Μελίτος, Μπαρδούκας, Εξηνταβελώνης, Σιαμπλίδης, λ Παλαιοχωρινός.
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης Ν., Κουρτίδης, Σδραυκάκης Γ., Τσαχλαρης, Αδάμος, Πασχαλέρης, λ Δημητρίου.
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Κεχαγιά, Παπαδοπούλου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών του πρωταθλήματος και τα ρόστερ :

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ηρακλής-ΧΑΝΘ 3-1 (25-16, 20-25, 25-9, 25-20)
Ηρακλής (Νανάς): Στεφανίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κοτόρνος, Τζουγκαράκης, Κεσούδης, λ Κωστάκογλου, Γεράνης, Κονιόρδος, Καλαϊτζίδης, Ντουμας, Αναστασάκης.
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης Ν., Κουρτίδης, Σδραυκάκης Γ., Τσαχλαρης, Αδάμος, Πασχαλέρης, λ Δημητρίου.
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Μαυρίδης, Χαλκιά.
Άρης-Πήγασος Πολίχνης 3-1 (25-21, 19-25, 25-20, 25-19)
Άρης (Αγγελής): Τελιος, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Αλεξάκης, Φραγκουλίδης, Σαλταφερίδης, λ Κάλφας, Μάντζιος.
Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης): Παυλίδης, Κομητούδης, Σωτηρίου, Μάγγος, Μπατιλης, Καλλέργης, λ Μπαλούκας, Μπαρδούκας, Σιαμπλίδης, Εξηνταβελώνης, Μελίτος. 
Διαιτητές: Δημητρίου, Ανθυμίδης, Δεληαντωνίου.
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ηρακλής-Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-16, 25-19, 25-17)
Ηρακλής (Νανάς): Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κοτόρνος, Τζουγκαράκης, λ Κωστάκογλου, Κεσούδης, Κονιόρδος, Ντουμας, Αναστασάκης.
Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης): Παυλίδης, Κομητούδης, Μπαρδούκας, Εξηνταβελώνης, Μπατιλης, Καλλέργης, λ Μπαλούκας, Μάγγος, Σιαμπλίδης, Μελίτος, Σωτηρίου, λ Παλαιοχωρινός.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Δρανίτσας, Βλαστού.
Άρης-ΧΑΝΘ (25-21, 14-25, 25-21, 19-25, 17-19)
Άρης (Αγγελής): Τελιος, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Αλεξάκης, Φραγκουλίδης, Σαλταφερίδης, λ Κάλφας, Μάντζιος.
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης Ν., Κουρτίδης, Σδραυκάκης Γ., Τσαχλαρης, Αδάμος, Πασχαλέρης, λ Δημητρίου. 
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Κουκουμάκας, Δεληαντωνίου.
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ηρακλής-Άρης 3-2 (18-25, 25-20, 25-22, 15-25, 15-7)
Ηρακλής (Νανάς): Καλαϊτζίδης, Στεφανίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κοτόρνος, Τζουγκαράκης, λ Κωστάκογλου, Κεσούδης, Κονιόρδος, Ντουμας, Χιζαρης, λ Καραμανης.
Άρης (Αγγελής): Τελιος, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Αλεξάκης, Φραγκουλίδης, Σαλταφερίδης, λ Κάλφας, Μάντζιος.
Διαιτητές: Μπέλλος Ε., Μπουκουβάλα, Γουβαλη.
Πήγασος Πολίχνης-ΧΑΝΘ 3-1 (18-25, 25-7, 25-23, 26-24)
Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης): Παυλίδης, Κομητούδης, Μάγγος, Μπατιλης, Καλλέργης, Σωτηρίου, λ Μπαλούκας, Μελίτος, Μπαρδούκας, Εξηνταβελώνης, Σιαμπλίδης, λ Παλαιοχωρινός.
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Σδραυκάκης Ν., Κουρτίδης, Σδραυκάκης Γ., Τσαχλαρης, Αδάμος, Πασχαλέρης, λ Δημητρίου. 
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Κεχαγιά, Παπαδοπούλου

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ

O Άγγελος Στεφανίδης είπε στο Greekvolley: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια αρχικά σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια μας...τα παιχνίδια απαιτούσαν προσοχή διότι όλες οι ομάδες φέτος ήταν εξαιρετικά μαχητικές και ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο όλες με την ίδια θέληση. Νομίζω δείξαμε πάθος και θέληση στα κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών ειδικά με τον Άρη και έτσι καταστήσαμε άλλο ένα κύπελλο
Για την βράβευση δεν έχω να πω πολλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που με βοήθησαν να κατακτήσω το βραβείο είμαι ευγνώμων !"

O Χαράλαμπος Κομητούδης του Πήγασου Πολίχνης είπε στο Greekvolley:

"Ξέραμε από την αρχή του final 4 πως μπορούμε να είμαστε στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο στις δύο πρώτες μέρες αλλά αυτό μας έκανε να παλέψουμε ακόμα πολύ για την νίκη την τελευταία μέρα του τουρνουά απέναντι στην XANΘ. Ήταν θεωρω μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν και ήταν στο γήπεδο αυτές τις μέρες. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά του Ηρακλή αλλά και στο προπονητικό τιμ που δούλεψε σκληρά και κατέλαβε την πρώτη θέση και το κύπελλο. Στόχος μας εμάς είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε στην επόμενη φάση να αποδώσουμε καλύτερα και να παλέψουμε μόνο για την νίκη. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τους φιλάθλους που συνεισφεραν στον αγώνα που έκανε η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών μυελού των οστών "Όραμα Ελπίδας".

Ο Νίκος Σδραυκάκης της ΧΑΝΘ μας είπε:

"Με την παρουσία μας αποδείξαμε ότι αξιζαμε να συμμετέχουμε στο final 4. Με τον Ηρακλή κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Κερδίσαμε τον δεύτερο του τουρνουά, τον Άρη και στο τελευταίο ματς με τον Πήγασο μπήκαμε δυνατά κερδίζοντας το πρώτο σετ αλλά δεν αντέξαμε στο 3ο σετ ενώ προηγούμασταν 12-7 και 15-11 και ο παράγοντας κόπωση ήταν καθοριστικός για την τελική έκβαση του αγώνα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους τους συναθλητές μου γιατί ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτά τα μπράβο είναι πολύ περισσότερα γιατί ήμασταν μόνο 7."

 

Βαθμολογία Final Four
αα Ομάδα Αγ Ν Η Σετ Β
1. Ηρακλής 3 3 0 9-3 8
2. Άρης 3 1 2 7-7 5
3. Πήγασος Πολίχνης 3 1 2 4-6 3
4. ΧΑΝΘ 3 1 2 5-8 2

 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΑΘΛΟ "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ":
Άγγελος Στεφανίδης (Ηρακλής)
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Ηρακλής
2. Άρης
3. Πήγασος Πολίχνης
4. ΧΑΝΘ

{gallery}/New_Site/2019-2020/YPODOMES/EFIVOI/F4{/gallery}