Με 35 Δημοτικά σχολεία και 580 παιδιά οι αγώνες μίνι βόλεϊ της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Μια εβδομάδα μετά την διεξαγωγή των αγώνων Βόλεϊ Γυμνασίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Φυσικής Αγωγής του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας Όλγας Βασιλειάδου και ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΕΠΕΣΘ, Μπάμπης Καρασαρλίδης, διοργάνωσαν την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, αγώνες Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, σε συνεργασία των Δήμων: Παύλου Μελά, Δέλτα, Λαγκαδά και Ελευθερίου - Κορδελιού - Ευόσμου.


Τριάντα πέντε Δημοτικά Σχολεία, με διπλές και τριπλές ομάδες, χωρισμένα σε τέσσερις γεωγραφικές περιοχές της Δυτικής Θεσ/νίκης, έδωσαν από τέσσερις αγώνες, στα κλειστά γυμναστήρια ΔΑΚ Ευόσμου, ΔΑΚ Πολίχνης, ΔΑΚ Λαγυνών και ΔΑΚ Ιωνίας, με τους μαθητές- μαθήτριες να το χαίρονται και να το διασκεδάζουν, αφού λόγω της πανδημίας τα τελευταία δυο χρόνια δεν διεξάγονταν αγώνες και όλα συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Όπως στα Γυμνάσια, έτσι και στους αγώνες των Δημοτικών, η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων ήταν εθελοντική, κάτι που δείχνει πόσο πολύ αγαπούν το Βόλεϊ στην Θεσσαλονίκη!

Στους αγώνες συμμετείχαν ως διαιτητές, οι αποσπασμένοι Κ.Φ.Α. και οι ΠΟΠ, Παναγιώτης Σδραυκάκης, Δημήτρης Σολκίδης, Χρήστος Πάτρας, Σωκράτης Τζιουμάκας, Τρύψια Αγγελική, Γιάννης Βαγγέλης καθώς και η Μαρία Γαβαλά και ο Γιώργος Τεμελούδης.

Πολύ σημαντική η εθελοντική συμμετοχή στους αγώνες, των ιατρών, Μαρία Μαυρομιχάλη, Ζαχαρούδη Μοσχιανή,  Ιωάννη  Τουλουμίδη, και του (ιατρού) Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, που χωρίς την παρουσία τους, δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων, διότι χωρίς την δική τους παρακίνηση και καθοδήγηση, αυτοί οι αγώνες δεν θα είχαν επιτυχία!

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων , ήταν οι μοναδικοί που διεξήχθησαν εφέτος στα Δημοτικά του Νομού Θεσσαλονίκης!