Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α

Στον εξωτερικό και πολύ όμορφο χώρο του κέντρου «ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ» στο Μοσχάτο, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων της Ένωσής μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.

Χαιρετισμό και αισιόδοξα μηνύματα απεύθυναν στους παρευρισκόμενους εκ μέρους της ΕΟΠΕ ο Αντιπρόεδρος Κογκαλίδης Λευτέρης, από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ ο Κος Παπαχατζής Πέτρος μαζί με τον Κο Βελώνη Γιώργο, ενώ την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ εκπροσώπησε ο Κος Τσάκωνας Φάνης.

Για τις δυσκολίες αλλά και την προσμονή της επαναφοράς στα γήπεδα αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Κος Κογκαλίδης Γιώργος, ο Γεν.Γραμματέας ΕΣΠΕΔΑ/ΕΟΠΕ Κος Χαλβατζής Νεκτάριος, ο Αντιπρόεδρος Κος Δελαγραμμάτικας Νίκος, ενώ την κλήρωση παρακολούθησαν επίσης το μέλος ΔΣ/ΕΟΠΕ Κος Βλάχος Παντελής και από το Δ.Σ./ΕΣΠΕΔΑ ο αντιπρόεδρος Κος Μεταξάς Δημήτρης, ο ειδικός γραμματέας Κος Σαρατσόπουλος Ρωμύλος και το μέλος Κος Ιατρόπουλος Χάρης. Εν αναμονή λοιπόν και του επίσημου υγειονομικού πρωτοκόλλου του αθλήματος από την ΕΟΠΕ ευχόμαστε σε όλους αθλητές-τριες, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές, υγεία και καλή επάνοδο στους αγώνες.

Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά τον Κο Σαλαπατάρα Βαγγέλη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

Στην ενότητα «προκηρύξεις» του διαδικτυακού μας τόπου www.espeda.gr έχει αναρτηθεί ο τρόπος διεξαγωγής κυπέλλου και πρωταθλημάτων, όπως επίσης στην ενότητα «αποτελέσματα» έχουν αναρτηθεί όλες οι κληρώσεις.

 

Δελτίο τύπου ΕΣΠΕΔΑ