Ομάδα σύνταξης

Προπονητικό καμπ προεθνικής κοριτσιών γεννηθέντων 2009 στην Τήνο

 Προπονητικό καμπ με αθλήτριες γεννημένες το 2009 θα πραγματοποιήσει η ΕΟΠΕ στο νησί της Τήνου, με την υποστήριξη του τοπικού σωματείου ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου.

Προπονητικό καμπ προεθνικής αγοριών γεννηθέντων 2009 στην Τήνο

 Προπονητικό καμπ με αθλητές γεννημένους το 2009 θα πραγματοποιήσει η ΕΟΠΕ στο νησί της Τήνου, με την υποστήριξη του τοπικού σωματείου ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 12 Μαΐου.

Συγκεντρωτική προετοιμασία της προεθνικής κοριτσιών Κ16 στους Μολάους

Στους Μολάους Λακωνίας από 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου θα βρίσκεται η προεθνική ομάδα κοριτσιών Κ16 προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου.

Το μεγάλο φινάλε της Volleyleague Γυναικών αύριο στο Ρέντη

Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της σειράς των τελικών της Volley League γυναικών διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό του Ρέντη και όποιος από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό πάρει τη νίκη παίρνει και την κούπα του πρωταθλητή.

Συγκεντρωτική προετοιμασία της προεθνικής αγοριών Κ16 στην Νεμέα

Στην Νεμέα θα βρεθεί από 28 Απριλίου έως και 9 Μαΐου η προεθνική ομάδα αγοριών Κ16, προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ουτζή.

Τουρνουά ανόδου ανδρών βορρά: Άνοιξε η αυλαία στην Λαμία με νίκη της Φθίας και του Ιωνικού Ιωνίας

Η Φθία Λαμίας, διοργανώτρια του τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ του Πιερικού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ τρίποντο με 3-1 σετ πήρε και ο Ιωνικός Ιωνίας επί του ΑΟ Σερρών.

Τουρνουά ανόδου ανδρών νότου: Πρώτη νίκη για την Ηλιούπολη, 2Χ2 για τον Παμβοχαϊκό

Ο Παμβοχαϊκός έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου νότου επικρατώντας με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ Ρόδου, ενώ η διοργανώτρια του τουρνουά Ηλιούπολη πέτυχε την πρώτη της νίκη, νικώντας με 3-0 σετ την Σούδα.