Ανακοίνωση Γ. Καραμπέτσου για τις εκλογές

O Γιώργος Καραμπέτσος που βγήκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΕΟΠΕ χωρίς ωστόσο να πάρει το χρήσμα καθώς απαιτούνται 50+1 ψήφοι, έστειλε ανακοίνωση για τις εκλογές.

"Μετά από πολύωρη εκλογική διαδικασία και την επομένη μιας σημαντικής ημέρας για το άθλημά μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την φιλοξενία της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Ο.ΠΕ., όλο το υπαλληλικό προσωπικό της Ομοσπονδίας, τον πρόεδρο Τάσο Τριανταφύλλου και τον γραμματέα Ανδρέα Βαλσαμή για την άψογη τήρηση της διαδικασίας και κυρίως τα 351 σωματεία, τα οποία με την αθρόα προσέλευσή τους δημιούργησαν ιστορικό υψηλό σε εκλογές της Ομοσπονδίας.

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να έρθουν και να παρακολουθήσουν μια έντιμη εκλογική μάχη. Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο είναι σημαντική η ημέρα για το άθλημά μας. Γιατί τα σωματεία προσήλθαν μαζικά και εκφράστηκαν. Γιατί με την ψήφο τους έδειξαν το δρόμο για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.

Ο συνδυασμός μας, ό,τι υποστήριξε, το έκανε. Μιλήσαμε για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και το κάναμε. Παρουσιάσαμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις. Υποστηρίξαμε και δεν "αδειάσαμε" ή υποτιμήσαμε τους συνεργάτες μας προς άγραν ψήφων και εύθραυστων συνεργασιών.

Όσοι άλλαξαν στάση και ακολούθησαν αυτήν την τακτική θα κριθούν την επόμενη ημέρα, εμείς θα επιμείνουμε φανατικά στη λογική της σύνθεσης. Και αυτός είναι και ο λόγος που τα σωματεία μας υποστήριξαν. Τα ευχαριστούμε.