Καραμπέτσος: "Δεν μπορώ να κρύψω την εύλογη πικρία μου"

O Πρόεδρος της προσωρνής διοίκησης της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος απέστειλε την ακόλουθη επιστολή αναφορικά με την παραίτηση του Κώστα Χαριτώνιδη και το "κώλυμα" που προέκυψε.
"Υπό την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας, αλλά και ως απλός φίλαθλος του βόλεϊ, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια τον Κώστα Χαριτωνίδη για τη γενναία στάση του να διευκολύνει με την παραίτησή του την Ομοσπονδία και αυτό ανεξάρτητα από το αν πράγματι υπάρχει ή όχι το «κώλυμα» στο πρόσωπό του.
 Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να κρύψω την εύλογη πικρία μου για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κώλυμα επισημάνθηκε και ανακαλύφθηκε στην πρώτη, κιόλας, συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ. από τον απελθόντα πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη.
 Εύλογα αναρωτιέται κάποιος για ποιό λόγο το όποιο «κώλυμα» έγινε αντιληπτό από τον κ. Μαυρομάτη, στην παρούσα μη αιρετή διοίκηση και όχι όταν η απελθούσα διοίκηση της ΕΟΠΕ υπό την προεδρία του, ενέκρινε την υποψηφιότητα Χαριτωνίδη, αλλά ούτε και παλιότερα όταν οι κ.κ. Μαυρομάτης και Χαριτωνίδης συνυπήρξαν ως υποψήφιοι στο ίδιο συνδυασμό στις εκλογές της Ομοσπονδίας του 2008.
 Ο Χαριτωνίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο να εκλεγεί ο Μαυρομάτης και το 2010 και το 2012. Τον παρακαλούσε δε επί ένα χρόνο να είναι στο συνδυασμό του για τις εκλογές του 2016. Τότε, δεν υπήρχε «κώλυμα» και ανακαλύφθηκε τώρα;
 Όμως για όλα αυτά, θεωρώ πως αποκλειστικά αρμόδιοι να κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα είναι οι εκπρόσωποι των σωματείων.

 Περισσότερα...